Streamz lanceert trailer van nieuwe dramedy ONDERHUIDS

Delen met je netwerk?

In de nieuwe Streamz Original ‘Onderhuids’ kijken we binnen in een luxueuze beautykliniek waar de rich & famous zich mooier willen maken. Dokters van dienst zijn topchirurg Pierre Van Den Heuvel (Carry Goossens), zijn zoon Olivier Van Den Heuvel (Jan Kooijman), nieuwkomer Nisrine Iravani (Idalie Samad), anesthesist An-Sophie Malfait (Amaryllis Uitterlinden) en de ambitieuze chirurg Stan De Vries (Dries De Sutter). Aan de receptie van Plastique Boutique worden patiënten verwelkomd door de vrolijke flapuit Elodie Jans (Elodie Gabias), die daar regelmatig staat te keuvelen met vaste klant Kevin (Aaron De Groeve). Temidden van ambitites, liefdesperikelen en botoxfeestjes helpen de dokters hun bekende patiënten met steeds gekkere verzoeken. De achtdelige dramedy reeks is vanaf 17 mei 2023 exclusief te zien bij Streamz. Bekijk hier de officiële trailer:

Wanneer de jonge en ambitieuze Dr. Nisrine Iravani (Idalie Samad) haar opwachting maakt als nieuwe kracht, zet dit alles op zijn kop in de luxueuze beautykliniek Plastique Boutique. Niet in het minst de wereld van Olivier (Jan Kooijman), de zoon van topchirurg Pierre Van Den Heuvel (Carry Goossens). Nisrine heeft heel andere toekomstplannen met de kliniek dan Olivier, die het op een dag zal moeten overnemen van zijn elitaire vader. In haar hoofd botst het meteen met de zoon van de baas, die in haar ogen alles in de schoot heeft geworpen gekregen, maar haar buik zegt iets anders.

In de teaser zag je eerder al enkele bekende patiënten zoals (musical)acteur Jan Schepens en reality ster Pommeline Tillière (‘Temptation Island’). In de trailer zijn ook alvast DJ en zangeres Anouk Matton (‘Chasing Beauty’), Tuur Roels (‘Mega Mindy’) en Salahdine Ibnou Kacemi (‘Grond’) op zoek naar hulp van het chirurgisch team. Vanaf 17 mei 2023 zullen er nog heel wat meer verrassende cameo’s verschijnen in ‘Onderhuids’ op Streamz.

De Streamz Original ‘Onderhuids’ is een productie van Banijay Belgium. De achtdelige reeks is vanaf 17 mei 2023 volledig te zien bij Streamz.

Foto: Banijay Belgium / Streamz