Average Rob volgt REMCO EVENEPOEL en zijn team voor nieuwe Streamz docu

Delen met je netwerk?

Ontdek wat er omgaat in het hoofd van de topwielrenner tijdens de Giro d’Italia, deze zomer exclusief op Streamz

Remco Evenepoel is een van de beste wielrenners ter wereld, maar wat vergt het van een topsporter om tot de wereldtop te behoren? Die vraag stelt de nieuwste documentaire van Streamz, terwijl Evenepoel en zijn team Soudal Quick-Step gevolgd worden richting de finishlijn van de Giro d’Italia. De opnames startten bij de voorbereiding, enkele weken voor de start van de Ronde van Italië en zullen eindigen aan de finishlijn van de Giro in Rome.

Average Rob zal de kijker meenemen in het zog van Remco Evenepoel en in zijn hoofd duiken om te onderzoeken wat het van een menselijk lichaam én geest vraagt om aan de wereldtop te staan en te blijven. Samen met Rob leert de kijker Evenepoel en zijn entourage kennen als nooit te voren, hij polst naar hun gevoel, ambities, worstelingen en angsten. En dat te midden van één van de belangrijkste wedstrijden van het jaar.

De documentaire zal zal deze zomer exclusief te zien zijn bij Streamz. De driedelige reeks is een productie van Streamz en Woestijnvis.

Foto: Streamz / Persdienst