BINGO! – Arabeat bij Ment TV

Delen met je netwerk?

Het is een traditie, MENT TV komt met zo’n 30 artiesten naar de markt in Diksmuide en trapt zo de zomer af met de opnames van ‘Zing Mee Met Je TV’. MENT brengt de TOP van de Vlaamse artiesten mee met al-1-maar-hits! Maandag 03/07 is het zover en wat een line-up weeral met onder andere Willy Sommers, Luc Steeno, Slongs, Christoff, Loredana – Pat Krimson, Frans Bauer & Sieneke (NL), Margriet Hermans, Lindsay, Günther Neefs, De Romeo’s, Lisa del Bo, Dana Winner, Garry Hagger, Celien Hermans, Dennie Christian (DE), Eveline Cannoot … 
 
En dit jaar strikken ze bij MENT TV wel een héél exclusieve afsluiter: BINGO!, de ambiance groep van Serge Gobin. Komende maandag 03/07 zal BINGO! met de Vlaamse New Beat monsterhit ‘ARABEAT’ de mooie line-up van MENT TV afsluiten (21u54) en een vol marktplein nog eens over de kamelen laten meebrullen met zijn dingeling. Echte nostalgie dus! 34 jaar later, nadat de superhit uit 1989 ‘ARABEAT’ bij ‘Tien Om Te Zien’ door een vol Sportpaleis galmde komen ze het nog eens overdoen bij MENT TV. 

Foto: Star Entertainment