Deep Bridge gaat op zoek naar Little Inez voor Vlaamse HAIRSPRAY

Delen met je netwerk?

Voor de Vlaamse versie van ‘Hairspray’, de feelgood musical met o.a. Lotte De Clerck (Penny) en Francisco Schuster (Seaweed) die volgend jaar te zien is in Antwerpen, Gent en Hasselt, gaat Deep Bridge op zoek naar Little Inez!

Little Inez wordt gespeeld door een meisje met een donkere of getinte huidskleur en is ongeveer tussen de 10 en 13 jaar (speelleeftijd). Little Inez is het jonge zusje van Seaweed, een rol die gespeeld wordt door Francisco Schuster. Ze is slim, zelfzeker en een meisje dat heel erg voor zichzelf opkomt. Ze danst en zingt als de allerbeste, en dat weet ze.

Er wordt gezocht naar kandidaten die zang-, dans- en acteertalent hebben, dat verder geholpen wordt te ontwikkelen tijdens workshops en repetities. Uit de selectie komt een groep die mag deelnemen aan een aantal workshops op woensdagnamiddag of zondag in september in Wilrijk (Antwerpen), gevolgd door een finale auditie waaruit Little Inez wordt gekozen.

De repetities starten begin februari 2024 en de voorstellingen staan gepland van midden maart tot einde april in Antwerpen, Gent en Hasselt. Er wordt gezocht naar 2 tot 3 meisjes die alternerend deze rol zullen invullen.

Denk je dat jij in aanmerking komt of is jouw (klein)dochter dé geknipte kandidate voor deze belangrijke rol, vul dan HIER het auditieformulier  in. Heb je nog vragen, mail dan naar auditie@deepbridge.be.

In september word je uitgenodigd voor een eerste kennismaking en auditie.

Niet geprobeerd, is altijd mis. Waag je kans!

Foto: Persdienst / Deepbridge