FAKKELTHEATER organiseert een eigen cultuurmarkt

Delen met je netwerk?

Het traditionele Cultuurweekend gaat dit jaar jammer genoeg niet door. Maar… Tradities zijn er om in ere te houden en daarom organiseert het Antwerpse Fakkeltheater op de laatste zondag van augustus een eigen cultuurdag.

Directeur Sam Verhoeven: “Komend theaterseizoen spelen er meer dan 60 verschillende producties in het Fakkeltheater. We merkten dat veel van die producenten de traditionele Cultuurmarkt misten en daarom hebben wij vanuit het Fakkeltheater dit initiatief genomen. Op die manier kunnen we een groot aantal producties in de kijker zetten.”

Het is jammer dat er vanuit de Stad Antwerpen dit jaar geen ruimte is voor een Cultuurmarkt, of Cultuurweekend. Verhoeven: “We willen met dit initiatief een positieve boodschap uitsturen en dus
geen kritiek geven. We kunnen blijven doorzeuren over het uitblijven van de Cultuurmarkt, maar dat
helpt niemand vooruit. Vandaar dat we het heft zelf in handen nemen.”

Meer dan 15 exclusieve toonmomenten zullen gratis te zien zijn in de Rode Zaal, De Kleine Fakkel en het Theatercafé. Een hoop bekende acteurs tekenen alvast present, waaronder Ann Van den Broeck, Daisy Thys, Hans Peter Janssens, Lissa Meyvis, Rikkert Van Dijck, Jean Bosco Safari, Daan Hugaert, Elias Bosmans, Lynn Van den Broeck, Ann De Winne, Brecht Callewaert, Carry Goossens, auteur Ward Hulselmans en vele anderen.

“Wij hopen op 27 augustus 2023 heel veel theaterliefhebbers te mogen verwelkomen. Alle toonmomenten zijn gratis, maar een ticket ophalen is verplicht. Deze kunnen op de dag zelf vanaf 11u opgehaald worden aan de Rode Zaal van het Fakkeltheater.”

27 augustus 2023 van 13u30 tot 18u30

Rode Zaal – Fakkeltheater
Hoogstraat 12, 2000 Antwerpen

Inkom is gratis, ticket is verplicht.
Tickets zijn te verkrijgen vanaf 11u in de Rode Zaal
Het aantal tickets per toonmoment is beperkt.
Kom tijdig uw gratis ticket ophalen.
Respecteer de aanvangsuren van het toonmoment.

Kom dus tijdig naar de Rode Zaal, Theatercafé of Kleine Fakkel.
Meer info via: 070 246 036 – www.fakkeltheater.be

Foto: Persdienst / Fakkeltheater