Splinternieuwe videoclip voor DE 3 BIGGETJES!

Delen met je netwerk?

K3 presenteert een splinternieuwe clip voor de klassieker “De 3 Biggetjes”. Deze clip is de voorbode van de nieuwe versie van deze succesmusical. De terugkeer van “De 3 Biggetjes” werd met heel wat enthousiasme onthaald. Meteen na de bekendmaking dat de musical in 2024 terugkeert naar Vlaanderen én Nederland, vlogen de tickets de deur uit voor deze volledig vernieuwde en groots opgezette versie. Op woensdag 23 augustus is de nieuwe single uitgebracht, met de bijbehorende videoclip die vanaf vandaag, vrijdag 25 augustus, om 17u00 te bekijken is. 

De oorspronkelijke versie van “De 3 Biggetjes” verscheen voor het eerst in 2003. Destijds ingezongen door de allereerste K3 formatie met Karen, Kristel en Kathleen. De bijbehorende videoclip heeft indruk gemaakt op talloze jonge kijkers in Vlaanderen en Nederland. Met meer dan 20 miljoen views heeft het liedje en de choreografie een speciale plaats in de herinneringen van velen en nu is het dus de beurt aan Hanne, Marthe en Julia.

De opnames van de videoclip vonden plaats in het sprookjesachtige recreatiedomein Warredal. Gehuld in kleurrijke outfits, dansten de K3-meisjes te midden van een sprookjesachtig boslandschap, omringd door even vrolijke dansers. De aankomende clip belooft een echt feestje te worden! Op 17 november zal ook het album “De 3 Biggetjes” uitkomen, met daarin alle iconische liedjes uit de musical, inclusief deze nieuwe single.

Marthe: “Van de muziek van “De 3 Biggetjes” wordt je opslag goed gezind. Het wordt echt een vet feestje! 

Hanne: “Ik heb echt zoveel zin in dit avontuur! Iedereen weet intussen wel dat een musical al heel lang op onze bucket-list stond.”

Julia: “Ik kijk enorm uit naar deze volgende grote stap in mijn nog jonge carrière als lid van K3. Laat die première maar komen!”

Traditie
Studio 100 kent een sterke traditie van sprookjesachtige familiemusicals. Denk aan de grote successen van Sneeuwwitje, Pinokkio, Doornroosje, De Kleine Zeemeermin, Robin Hood én Alice in Wonderland. Tijdens deze nieuwe versie van De 3 Biggetjes kunnen de fans van het eerste uur natuurlijk rekenen op een grote berg nostalgie. Maar ook de nieuwe generatie musicalliefhebbers kan zich zeker laten verrassen door het mooie verhaal, de iconische kostuums en de kleurrijke decors. De 3 Biggetjes gaat in première op 10 februari 2024 en is daarna te zien in de grootste theaters van Vlaanderen én Nederland.

De videoclip is vanaf vrijdag 25 augustus om 17u00 te bekijken op het K3 YouTube kanaal. 

Info & tickets: www.studio100.be

Foto: Persdienst / Studio 100