KURIOS van “Cirque du Soleil” trekt meer dan 87.000 bezoekers in Knokke-Heist

Delen met je netwerk?

De productie “KURIOS: Cabinet of Curiosities” van Cirque du Soleil heeft met groots succes zijn periode in Knokke-Heist afgesloten, waarbij maar liefst 87.000 toeschouwers werden meegevoerd in de adembenemende show. Hiermee is de voorstelling één van de meest succesvolle shows van Cirque du Soleil aan de Belgische kust. KURIOS bereidt zich voor om te verhuizen naar Brussel.

President van de Tour Division van Cirque du Soleil, Duncan Fisher, sprak zijn dankbaarheid uit en merkte op: “Het is de eerste keer dat onze prachtige show KURIOS in België wordt opgevoerd en de ontvangst van het publiek in Knokke-Heist is fenomenaal geweest. We zijn heel enthousiast om onze tour door België verder te zetten, met de shows die op 7 september in Brussel zullen beginnen.”

KURIOS speelt zich af in een alternatief maar vertrouwd verleden, in het mechanische lab van een Vorser die ervan overtuigd is dat er een verborgen, onzichtbare wereld bestaat – een plaats waar de gekste ideeën en de grootste dromen wachten. Zodra de Vorser erin slaagt de deur naar deze wereld van wonderen te openen, komt de tijd volledig tot stilstand en valt een opgewekte cast van buitenaardse personages zijn curiosakast binnen, waardoor zijn geïmproviseerde creaties één voor één tot leven komen. Terwijl het zichtbare onzichtbaar wordt en de perspectieven veranderen, barst KURIOS uit in een feest van kracht en verbeelding. 

KURIOS – Cabinet of Curiosities is te zien in Brussel vanaf donderdag 7 september.

Tickets zijn de bestellen via www.cirquedusoleil.com/kurios

Foto: Cirque du Soleil