HOTEL VOCAL trapt af

Delen met je netwerk?

Het café-chantant zorgt voor een gevarieerd seizoen in 2023-2024 met o.a. een opvallende passage van de 99-jarige actrice Alice Toen die een Spaans getint programma brengt.

Hotel Vocal trapt af op 17 september 2023 met Ivan Pecnik en gastvrouw Daisy Thys. Het begin van een heerlijk, muzikaal op “zijn zondagsbest”-seizoen in het Theatercafé van het Antwerpse Fakkeltheater. Gastvrouw Daisy Thys en gastheer Sam Verhoeven mogen op zondagochtend weer grote namen ontvangen, zoals Ivan Pecnik, Ann Van den Broeck, Sandrine, Geena Lisa en Ivann. Als klap op de vuurpijl tekent, de ondertussen 99-jarige, Alice Toen present als gaste. Een andere tip is het 65+2 verjaardagsconcert van Het Fakkeltheater zelf waarbij acteur Ron Cornet samen met Sam Verhoeven en een 3-koppige live band in het rijke en gevarieerde verleden van het gezelligste theater van Antwerpen grasduint. Het wordt een seizoen om nooit te vergeten.

Info & tickets: www.fakkeltheater.be

Foto: Fakkeltheater