CARRY GOOSSENS, FRANS MAAS en de volledige cast van “Achter De Schermen” zijn van start gegaan

Delen met je netwerk?

Theatermaker één zee, kondigde enkele maanden geleden een prachtige eerste productie aan: ACHTER DE SCHERMEN met Carry Goossens en Frans Maas in de hoofdrollen. Het gaat om een bewerking van The Dresser van Ronald Harwood, een stuk over liefde, over humor, over absolute toewijding en over triomf. Carry speelt de rol van ’the dresser’, Frans speelt als Sir de rol van de oudere Shakespeare-acteur en ‘her Ladyship’ Ann De Winne  is Sir’s jarenlange minnares. Leen Dendievel als Madge, Erik Goris als Geoffrey  en Eve Van Avermaet als Irene. Sinds kort zijn de voorbereidingen écht van start gegaan. Regisseur Rikkert Van Dijck neemt de taak op zich om de eersteling van één zee in goede banen te leiden. ACHTER DE SCHERMEN is te zien in het Fakkeltheater vanaf november 2023 en zal door Vlaanderen touren vanaf januari 2024. 

KORTE INHOUD 

Engeland, Londen 1942, Tweede Wereldoorlog
Een reizend theatergezelschap dat alleen Shakespeare speelt, probeert verstrooiing en cultuur te brengen tussen alle chaos en ellende. De steracteur en zijn assistent zijn onafscheidelijk verbonden. De acteur voert zijn strijd, de assistent anticipeert. De wereld probeert te overleven. De steracteur ook. De assistent probeert hem te helpen, achter de schermen.

Cast: Carry Goossens, Frans Maas en o.a. Ann De Winne

Regie: Rikkert Van Dijck

Alle info op www.eenzee.be.  

Foto: één zee