Muzikale komedie ZO MOOI ZO BLOND in première!

Delen met je netwerk?

Het dak gaat er af met Ivan Pecnik, Geena Lisa, Jacky Lafon, Maarten Bosmans, Brent Pannier, Yanni Bourguignon, Lisa Gerlo en Laure Ven  die voor de gelegenheid in de voetsporen treden van Nicole & Hugo.

Zelfs onze weergoden werkten mee met een heerlijke, zonnige zondag op de première van de muzikale komedie ZO MOOI, ZO BLOND! Genodigden en publiek hadden duidelijk zin in deze zomerse komedie met Vlaamse hitmuziek uit de jaren ’70 gebracht door een heuse sterrencast, waaronder Jacky Lafon, Geena Lisa Peeters, Yanni Bourguinon, Ivan Pecnik, Lisa Gerlo, Brent Pannier, Maarten Bosmans en Laure Ven.

Aangemoedigd door Sylvain, de tomeloze uitbater van Camping Bonanza in Blankenberge, vertolkt door een niet te stoppen Maarten Bosmans, ging het aanwezige publiek helemaal los op de tonen van o.a. Goeiemorgen, morgen, Dag Vreemde Man, Helicopter U.S. Navy 66, Zomersproetjes, Draai dan 797204, Verloren Hart en Een Knalrode Gummiboot. Het hartverwarmende verhaal met o.m. Gina Lisa Peeters, Ivan Pecnik, Jacky Lafon en hondje Tasha stak in een heerlijk seventies-jasje. Het hield jong theatergeweld Brent Pannier, Laure Ven, Lisa Gerlo en Yanni Bourguignon niet tegen om – begeleid door choreografe Helle Vanderheyden en regisseur Manu Jacobs – een heerlijke performance te brengen op het podium.

ZO MOOI, ZO BLOND is een muzikale komedie van Walter Van De Velde, Hans Bourlon, Gert Verhulst en Danny Verbiest. De productie speelde exact 20 jaar geleden met Nicole en Hugo in hetzelfde theater als waar het nu zal te zien zijn: Theater Elckerlyc.

ZO MOOI, ZO BLOND is fun en ambiance voor het hele gezin. Muziek van o.a. Nicole & Hugo, Ann Christy, Jimmy Frey, Rita Deneve en Louis Neefs dartelt vrolijk tussen deze hilarische komedie. De productie speelt nog tot 29 oktober in Theater Elckerlyc Antwerpen.

Info en tickets: www.aufondproducties.be

Foto: AuFond Producties