Ticketverkoop musicalspektakel JEANNE D’ARC van start

Delen met je netwerk?

Productiehuis Historalia blaast volgend jaar 10 kaarsjes uit! Om deze bijzondere mijlpaal te vieren, vindt er in augustus 2024 rond Kasteel de Merode in Westerlo een spectaculair musicalspektakel over de iconische Jeanne d’Arc plaats. 

Het belooft een meeslepende reis door het leven van deze legendarische Franse heldin te worden. Een verhaal geschreven door Jelle Cleymans en Jef Hoogmartens, gecomponeerd door Sam Gevers en geregisseerd door Luc Stevens. Deze indrukwekkende musical wordt een absoluut hoogtepunt van het culturele seizoen. 

“Jeanne d’Arc, een voorbeeld van moed en vastberadenheid, herinnert ons eraan dat zelfs de meest onwaarschijnlijke helden de loop van de geschiedenis kunnen veranderen.” (Simon de Merode)

Tickets & info via: https://www.historalia.be/jeanne-darc/

Foto: Historalia