Streamz lanceert trailer van HAMSTERS, de eerste geanimeerde Streamz Original

Delen met je netwerk?

‘Hamsters’, van de hand van cartooniste Niet Nu Laura, is vanaf 2 november 2023 exclusief te zien op Streamz

Op 2 november releaset Streamz de eerste geanimeerde Streamz Original ‘Hamsters’, een reeks van Laura Janssens, beter bekend onder haar cartoonistennaam ‘Niet Nu Laura’. In ‘Hamsters’ slaan Philippe (Yemi Oduwale) en Giovanni (Rik Verheye) de wereld gade vanuit hun kooitje. Bekijk hier de officiële trailer van de reeks. Daarin hoor je ook voor het eerst enkele andere stemacteurs aan het werk in de komische animatiereeks. Ontdek hieronder wie dat zijn.

De reeks kenmerkt zich door spitse, actuele dialogen die op meesterlijke wijze vertolkt worden door Rik Verheye (‘Nonkels’, ‘Callboys’) en Yemi Oduwale (‘Dertigers’, ‘Thuis’) in de hoofdrollen. Naast hen zullen er nog heel wat bekende stemmen klinken in de reeks waaronder comedian Xander De Rycke, opera zangeres Astrid Stockman, Clara Cleymans (‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’, ‘De Ridder’), Jelle De Beule (‘Nonkels’, ‘Liedestips aan Mezelf’), Junes Lazaar (‘Rebel’, ‘Grond’) en stripauteur en stemacteur Peter Van Gucht.

‘Hamsters’ is een 2D animatiereeks van de hand van illustrator & cartoonist Laura Janssens (Niet Nu Laura). De reeks vertelt het verhaal van het onwaarschijnlijke stel Philippe en Giovanni: Giovanni is permanent online en zit met zijn neus op alle laatste trends. Philippe zit liever in de zetel voor de tv, met een snack of vijf op de schoot. Samen delen ze lief, leed en vele zakken chips.

‘Hamsters’ is een Streamz Original animatiereeks ontwikkeld door Laura Janssens, aka Niet Nu Laura, en Haptic in coproductie met 20Stm. ‘Hamsters’ kwam tot stand met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds, de Belgische taxshelter maatregel via Flanders Tax Shelter en Wallimage.

Foto: Streamz / Laura Janssens