STREAMZ breidt aanbod uit met het beste van Paramount+ dankzij nieuwe structurele samenwerking

Delen met je netwerk?

Streamz en Paramount Global Content Distribution hebben een nieuwe licentie overeenkomst afgesloten. De Streamz abonnee zal hiermee vanaf eind 2023 toegang krijgen tot verschillende nieuwe en klassieke series van de awardwinnende Paramount Pictures, CBS Studios en SHOWTIME®. Dankzij deze samenwerking zal Streamz dit najaar al verschillende recente topreeksen lanceren zoals ‘Poker Face’, ‘Star Trek: Strange New Worlds’ en ‘Rabbit Hole’ en bekende klassiekers als ‘Twin Peaks’, en ‘PAW Patrol’ voor de kleinste kijkers.

Paramount+ komt naar Streamz

Streamz biedt sinds zijn lancering in 2020 een combinatie van exclusieve lokale reeksen en hoogwaardige internationale fictie. Vanaf eind dit jaar kunnen kijkers zich verheugen op een sterke uitbreiding van het internationale aanbod met content van Paramount+. Het aanbod van Paramount+ bestaat voornamelijk uit spraakmakende series en films van Paramount Pictures en SHOWTIME®.

Streamz biedt al langer de nieuwste blockbusters en filmklassiekers van Paramount Pictures aan in Vlaanderen. Met deze nieuwe structurele samenwerking krijgt de Streamz kijker vanaf december ook toegang tot klassieke iconische- en recente award-winning reeksen die tot nu toe nergens te zien waren in Vlaanderen. Daarnaast krijgen Streamz abonnees ook toegang tot de nieuwste Paramount+ reeksen, tegelijkertijd met de VS.

Bart De Groote, CEO van Streamz: “Paramount+ staat internationaal bekend voor zijn hoogwaardig aanbod aan recente award-winning topreeksen, iconische klassiekers en grote blockbusters. Onze Streamz kijkers zullen vanaf december als enige in Vlaanderen toegang krijgen tot deze bijzonder uitgebreide catalogus, met series van ‘Star Trek: Strange New Worlds’ tot ‘Twin Peaks’. Bingeplezier verzekerd dus in de kerstvakantie. En daar stopt het niet: Streamz klanten zullen volgend jaar ook toegang krijgen tot de nieuwste Paramount+ reeksen.”

Dan Cohen, Chief Content Licensing Officer bij Paramount+ en President van Republic Pictures: “Paramount staat synoniem voor hoogwaardig entertainment onder het Europese publiek. We zijn verheugd om met Streamz samen te werken om het merk Paramount+ in België te presenteren. Door de uitbreiding van onze licentieovereenkomst met Streamz, kunnen we Streamz abonnees een handige, alles-in-één merkruimte bieden om geliefde terugkerende favorieten te bekijken en nieuwe content te ontdekken.”

Uren en uren aan extra series

Dit najaar al kan de Streamz abonnee de vruchten van deze mooie samenwerking plukken op het Vlaamse streamingplatform. Vanaf december biedt Streamz de meest spraakmakende recente Paramount+ reeksen voor het eerst aan in Vlaanderen. Enkele reeksen om naar uit te kijken, zijn het Emmy genomineerde komische misdaaddrama ‘Poker Face’, met Natasha Lyonne (‘Russian Doll’, ‘Orange is the New Black’), de prequel reeksen van de gelauwerde western reeks ‘Yellowstone’ ‘1883’ en ​ ‘1923’ met Helen Mirren (‘Barbie’, ‘Fast X’) en Harisson Ford (‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’) in de hoofdrol, de twee seizoenen van de serie ‘Star Trek: Strange New Worlds’ en de spionage thriller ‘Rabbit Hole’ met Kiefer Sutherland (‘Designated Survivor’, ‘24’) in de hoofdrol als een privé geheim agent die vals beschuldigd wordt van moord.

Maar ook heel wat bekende klassiekers zoals de vijf seizoenen van veelvuldig Golden Globe winnaar ‘The Affair’ , alle seizoenen van de surrealistische dramareeks ‘Twin Peaks’ en de Emmy en Golden Globe winnende western reeks ‘Deadwood’ zullen aan de Streamz bibliotheek toegevoegd worden.

Ook de bekendste reality reeksen van Paramount+, zoals ‘Holland’s Next Top Model’ en ‘Geordie Shore OG’s’, zullen binnenkort op Streamz te zien zijn.

In de kidsomgeving voegt Streamz dankzij deze unieke samenwerking eveneens heel wat content toe. Dit najaar te beginnen met de populaire reeksen ‘PAW Patrol’, ‘Dora the Explorer’ en ‘Blaze en de Monsterwielen’. Zo kunnen ook de allerkleinste fans van Streamz binnenkort heel wat nieuws ontdekken op Streamz.

Er blijven ook heel wat filmklassiekers van Paramount bijkomen, zoals de Academy Award winnaars ‘No Country for Old Men’, ‘An Officer and a Gentleman’, ‘The Truman Show’, ‘Saving Private Ryan’ en nog veel meer.

Streamz Premium+ abonnees krijgen dan weer toegang tot de nieuwste Paramount+ films, zoals ‘Mission Impossible – Dead Reckoning Part One’, de meest recente in de actiereeks met Tom Cruise (‘Top Gun: Maverick’), de zevende film in de Turtles reeks ‘Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem’ met en van Seth Rogen (‘The Super Mario Bros. Film’), en de langspeelfilm ‘PAW Patrol: The Mighty Movie’.

Streamz abonnees krijgen vanaf december toegang tot Paramount+ televisiereeksen. Deze worden integraal en zonder meerkost geïntegreerd in hun huidige abonnementsformule.

Vanaf 2024 zal de kijker ook kunnen uitkijken naar de nieuwste Paramount+ reeksen, die tegelijkertijd met de VS zullen verschijnen. Deze zullen later aangekondigd worden.

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz kan je de strafste lokale fictiereeksen vinden, waaronder ‘Streamz Originals’ en een uitgebreide catalogus. Daarnaast heeft het platform een groot internationaal aanbod en op Streamz Premium+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en via de website op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV).

Paramount Global Content Distribution is de toonaangevende distributeur van premium content over meerdere mediaplatformen in de wereldwijde markt. Hun portfolio bestaat uit enkele van ’s werelds meest erkende merken, waaronder speelfilms en televisieprogramma’s van Paramount Pictures, Republic Pictures, Paramount Television Studios, CBS Studios, CBS Media Ventures, CBS News, SHOWTIME Networks, Nickelodeon, MTV Entertainment Studios, Miramax en externe partners. De afdeling heeft ook de grootste gedistribueerde bibliotheek van series en filmtitels, waaronder wereldwijde franchises zoals “CSI: Crime Scene Investigation,” “NCIS,” “Star Trek,” “SpongeBob SquarePants,” “Transformers,” “Mission: Impossible,” en meer. Bovendien verleent de afdeling licenties voor een gevarieerde reeks scripted en unscripted formats voor lokale productie en internationale coproducties. Paramount Global Content Distribution is een onderdeel van Paramount.

Foto: Streamz