Kinder- en jongerencast LITTLE LIARS CLUB: HET FOPIDIOOL – EEN ECHTE MUSICAL bekend

Delen met je netwerk?

Vanaf 7 september 2024 presenteren Deep Bridge en The Musical Academy met ‘Het Fopidool’ de eerste musical gebaseerd op de succesvolle boekenreeks Little Liars Club van auteur Jonas Boets (o.a. ‘Sam Smith’ en sinds 2023 ‘Aspe’) in hun THEATERke in Wilrijk. Naast schrijver Jonas en regisseur Helle Vanderheyden, mag het jonge geweld dat de kans krijgt te schitteren in deze volwaardige musicalproductie ook rekenen op professionele ondersteuning op het podium. Jervin Weckx kruipt in de huid van koning en hoofd-liegmeester Wally.

Het verhaal

In het nieuwe Little Liars Club-verhaal ‘Het Fopidool’ draait alles om een auditie uitgeschreven door de koning. Hij wil dat op zijn verjaardagsfeest de beste zanger of zangeres van zijn land komt optreden. De raadgevers van de koning besluiten een grote talentenjacht op te zetten, waar iedereen aan mag deelnemen. Om alles zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, worden de audities anoniem gehouden.

Alice kan helemaal niet zingen, maar liegt dat één van de inzendingen van haar is. Een onschuldig leugentje, toch?

Tot ze wordt uitgekozen en heel het land naar haar kijkt… Hoe moet ze dat oplossen?

Maar wie zijn de jonge helden die ‘Een Echte Musical’ van dit gloednieuwe verhaal op de planken gaan brengen? We stellen ze graag aan je voor:

Cast

De 12-jarige Sanne Van Zwam uit Melsele vertelt als hoofdpersonage Alice de nodige leugentjes in de hoop haar droom om een ster te worden waar te kunnen maken. Haar beste vriend Bill, gespeeld door leeftijdsgenoot Julien Aelvoet (Sint-Katelijne-Waver), beschikt wel over het vereiste talent en ziet dit met lede ogen aan. De eveneens zeer getalenteerde Meyrem, vertolkt door de  13-jarige Jits Desmet uit Schaarbeek, wordt ongewild betrokken in de leugentjes van Alice. Zusjes Nora (15) en Ella Francken (17) uit Oelegem behoren als Slungel en Moppie tot de Little Liars Club. Ook de 17-jarige Jasper Verhoeven (Schilde), Isis Hoefman ( 19, Ruisbroek) en Charlotte Vanderdonck (27, Antwerpen), zijn als Fons, Joke en Patser onderdeel van dit clubje. Lola Compte (13, Heffen) en Noa Mets (13, Keerbergen) worden de raadgevers van de koning, gespeeld door Jervin Weckx, die dus ook de rol van hoofd-liegmeester Wally voor zijn rekening neemt.

Ensemble

Antwerpen: Ariane Domsdorf (11, Deurne), Wine Verhaert (12, Burcht), Jits Verhoeven (12, Muizen), Lieke De jong (13, Kalmthout), Elise Goossens (12, Ranst), Lilith Meeus (11, Reet), Mira De Belie (12, Hemiksem), Jolene De Pooter (10, Kapellen)

Limburg: Séréanne Herbots (13, Beringen)

Oost-Vlaanderen: Flo De Wilde (10, Kruibeke)

Vlaams-Brabant: Mila Faye Raes (10, Weerde), Celine De Coster (13, Vilvoorde), Nele De Cat (17, Haacht), Sien De Cat (20, Haacht)

Deep Bridge en The Musical Academy presenteren Little Liars Club: ‘Het Fopidool – een Echte Musical’ vanaf 7 september in het kleine, maar fijne Deep Bridge THEATERke, dat opgetrokken zal worden in Wilrijk.

Tickets & info: www.deepbridge.be

Foto: Deepbridge