Signeersessie MILO cast in Waasland Shopping

Delen met je netwerk?

Ook al is de serie nu even niet meer te zien op VTM, toch is de bekende telenovelle Milo,  deze zomer niet helemaal verdwenen. No Direction, de band uit de reeks, heeft namelijk een hele concerttour gepland om hun nieuwe album met alle muziek uit het eerste seizoen te promoten .Dat doen ze samen met Mathias Mesmans, die als Liam de groep zal vervoegen. No Direction zelf bestaat uit Evelyne Chen (Sofia), Héritier Tipo (Otis), Luka De Baets (Victorine), Antje De Rop (Robyn) en Line De Dauw (Jasmien). De groep zal onder andere te zien zijn op Pennenzakkenrock in Mol, Genk On Stage, Moen Feest in Zwevegem en het Rijversfestival in Lievegem.

Op zaterdag 3 augustus komen ze tussen 14.30 en 15.30 dit nieuwe album signeren bij ons in Waasland Shopping in Sint-Niklaas. Enkele bekend nummers zijn ‘Ik Sta Altijd Voor Je Klaar’ – de begingeneriek -, ‘Mezelf Verlies’, ‘Radar’, ‘Bye Bye’ en ‘Mis Je Zo’ Hou er wel rekening mee dat enkel dit album zal gesigneerd worden. En natuurlijk kan je dan ook met hen op de foto!

Waar? Kapelstraat shop 66 – 9100 SINT-NIKLAAS

Foto: bekendvlaanderen.be