Zie foto’s. HOT SUMMER NIGHT in première

Delen met je netwerk?

“Hot Summer Night”, de gloednieuwe avondshow die deze zomer in de Blankenbergse revuetempel Het Witte Paard opgevoerd wordt, ging vrijdagavond in première. Bekijk hier het fotoverslag!

Peter Thyssen is na enkele jaren afwezigheid opnieuw van de partij en zorgt samen met zanger en acteur Patrick Onzia voor de terugkeer van de klassieke sketch. Daarnaast wordt soulkoningin Sandrine geflankeerd door Anke Goergen, Jens Broes en Lien Van Den Bossche die met hun bijzondere stemmen het publiek zullen wegblazen. Het geheel wordt vakkundig geregisseerd door Floris Devooght.

Dankzij de Vegas Showdancers en de spectaculaire internationale circusacts, vinden ook steeds meer buitenlandse bezoekers de weg naar de avondshows, wat de internationale kwaliteit van de productie benadrukt.

Ben Van den Keybus: ‘Die sfeer van pure ontspanning past bij een zomerse dag aan zee. Geef je over aan het enthousiasme en vergeet even alle zorgen. Het publiek van onze show wordt elk jaar jonger, wat zich weerspiegelt in de set-list en in onze aanpak. De afterparty in Discotheek Colisee Live is in korte tijd uitgegroeid tot een fenomeen. Steeds vaker vinden buitenlandse gasten de weg naar het variététheater: bezoekers uit Duitsland, Frankrijk, Scandinavië, Nederland,… Toch houden we voldoende ruimte voor Vlaamse hits, want dat is een onlosmakelijk deel van het DNA van Het Witte Paard.’

 ‘Ik heb genoten van start tot finish’, zegt enthousiaste ondernemer Marc Coucke, ‘Een supergoed feestje bouwen, dat kan je Het Witte Paard zeker toevertrouwen. Van a-capella tot een dj-set, van rock ‘n’ roll tot R&B: de muzikale selectie was nog nooit zo ruim. De acts zijn weer ongelofelijk goed gekozen. Een must deze zomer’.

 ‘Hot Summer Night’, op donderdag, vrijdag, zaterdag, maandag en dinsdag, tot 28 september 2024 in Het Witte Paard te Blankenberge, tickets via www.witte-paard.be of via 070 250 200.

Foto: bekendvlaanderen.be