DE ROMEO’S, JO VALLY, BRAM & LENNERT en YVES SEGERS komen volgend jaar naar de “Wild Wild West”-editie van Het Schlagerfestival 2025

Delen met je netwerk?

Komend voorjaar verschuift het Wilde Westen naar de Trixxo Arena in Hasselt. Daar kan je op de zaterdagavonden 29 maart en 5 april, en zondagnamiddag 30 maart 2025 terecht voor de ‘Wild Wild West’-editie van Het Schlagerfestival. Gastheer Kürt Rogiers mocht niet alleen Laura Lynn, Willy Sommers en Jan Smit aankondigen. Ook Jo Vally, Yves Segers, Bram & Lennert en De Romeo’s zijn van de partij. “Net als de voorbije jaren is de belangstelling groot bij onze ticketkopers. Sinds we de eerste namen hebben gecommuniceerd en vooral ook het western-thema is het enthousiasme voor de volgende editie van Het Schlagerfestival alleen maar gestegen”, klinkt het bij de organisatie. 

Deze maand vindt er nog een fotoshoot in thema plaats en wordt er een opvallende spot gedraaid voor de ‘Wild Wild West’-editie van Het Schlagerfestival 2025. Na de aankondigingen van presentator Kürt Rogiers, Jan Smit (‘Als de nacht verdwijnt’), Laura Lynn (‘Je hebt me 1000 maal belogen’) en Willy Sommers (‘Laat de zon in je hart’), wordt de line-up uitgebreid met het populaire duo Bram & Lennert. Als geen ander weten zij hoe ze het publiek moeten opwarmen en in hun muzikaal repertoire zitten er ook heel wat bekende countrynummers die passen bij het thema, en luidkeels worden meegezongen door het publiek. Vorig jaar werden ze met open armen ontvangen in Hasselt. Dat publiek kijkt ook uit naar de komst van De Romeo’s (‘Viva De Romeo’s’). Chris, Gunther en Davy zijn al jaren publiekslievelingen op Het Schlagerfestival. Ook Yves Segers (‘Waar zijn die handjes?’) en Jo Vally (‘Mooi is het leven’) keren in het voorjaar terug naar de Hasseltse Trixxo Arena. Voor Jo Vally is het al acht jaar geleden dat hij nog op het podium in Hasselt stond. Ongetwijfeld een blij weerzien met de vele Schlagerfestival-fans. Samen met een liveband in een aangepast, indrukwekkend decor, maken alle artiesten hun opwachting. Naast de optredens zorgt de organisatie op dit unieke volksfeest ook weer voor aangepaste decoratie en animatie, geïnspireerd op het thema ‘Wild Wild West’.

Voor meer informatie en tickets kan je terecht op www.hetschlagerfestival.be

Foto: bekendvlaanderen.be