Stem nu op jouw favoriet voor de BISOU AWARDS 2024!

Delen met je netwerk?

De influencerwereld in België is veel groter dan je denkt… Er werden maar liefst 2500 mensen genomineerd voor de eerste editie van de Bisou Awards. Na een eerste selectie van onze experten jury is het nu aan het grote publiek om hun stem uit te brengen! Op 16 oktober weten we wie de allerbeste influencers van België zijn, tijdens een glamoureuze awardshow in het casino van Knokke-Heist! 

Van 12 categorieën naar 13 winnaars?

Er werden 120 influencers geselecteerd in 12 verschillende categorieën. Van wellbeing en selfcare, fitness en sport tot social impact. Tot slot wordt ook de influencer van het jaar volledig verkozen door het publiek.

We zien bekende namen als Sarah Puttemans, en verrassende namen als Aäron Fabrice De Kisangani. Een enorme poel aan talenten met een gigantisch bereik en impact die allemaal een Bisouke verdienen. Hoe kies je nu jouw favoriet? Ga naar https://www.bisouawards.be/ en breng je stem uit!

En hoeveel invloed heeft de jury?

50% van de stemmen wordt bepaald door het publiek, de andere helft door een jury van professionals uit de scène. Mathieu Santy, oprichter van MASTR en lid van de Influencer Marketing Alliance. Thomas Angerer, co-founder van BeInfluence. Joke De Nul, storytelling expert bij Punchline en voorzitter bij VLCM. Floris Benoit van Studio Copain en verder o.a. Pierre-Henri Plennevaux, Florent Diverchy, Jérôme Buono, Klara Verzele, Cathy Pill, Samantha Lomonaco, Elke De Mayer, Quentin Glode en Mathieu Hosselet.

Zij gingen al door een longlist van influencers waar onder andere Elisabeth Lucie Baeten, Steffi Mercie, Elias Verwilt en Aaron Degroeve geselecteerd zijn als een van de genomineerden waarop de mensen thuis kunnen stemmen.

Dien nu nog jouw case in voor B2B awards

Heb jij met je merk al eens een influencercampagne gevoerd waar je trots op bent? Dien dan nu je case in voor de Bisou Awards! Laat zien hoe jouw merk en influencer(s) samen een succesvolle campagne hebben opgezet die resulteerde in authentieke connecties, meetbare resultaten en een blijvende impact.

Hannes Coudenys (Bisou Awards, Hurae) “Mijn moeder, mijn broer en mijn leraar Portugees spreken mij tegenwoordig aan over dingen die ze hebben ontdekt via een influencer. Tegelijk hangt vaak nog een zweem van negativiteit rond de titel ‘Influencer’. Volledig onterecht en dat willen we met de Bisou Awards laten zien. Een toptalent laat mensen meegenieten van een leven waar velen van dromen en iedereen die op deze manier wat vreugde kan brengen, verdient onze waardering en een Bisou.”

Bezoek de Bisou Awards website voor meer informatie en om je case in te dienen: https://www.bisouawards.be/bisou-for-brands

Foto: Bisou Awards