WALTER GROOTAERS brengt op 4 oktober een album én autobiografie uit

Delen met je netwerk?

Eeuwige optimist, legendarisch artiest en meesterentertainer Walter Grootaers brengt een gloednieuw album en autobiografie uit. Na een periode van ziekte kijkt Walter met een warm gevoel naar de toekomst.

‘Optimisten Blues’ verschijnt op 4 oktober en bevat een verzameling van zijn favoriete liedjes, elk voorzien van persoonlijke Nederlandstalige teksten. Walter dook de studio in met enkele van de grootste sterren uit de Belgische muziekwereld; Ruben Block, Mario Goossens, Stef Kamiel Carlens, Joost Zweegers en David Poltrock, onder productie van Axl Peleman. De songs vormen een eerbetoon aan de muziek die hem door de jaren heen heeft geïnspireerd. Vandaag is de 3e single van het album ‘Zij’, naar Charles Aznavours’ ‘She’, overal beschikbaar.

Naasthet albumver schijnt op 4 oktober ook de autobiografie ‘Geen Zonde Van De Tijd’, waarin Grootaers’ leven en carrière uitvoerig worden belicht. Het boek biedt een fascinerende inkijk in zijn persoonlijke en professionele leven, van zijn beginjaren als frontman van De Kreuners tot zijn meest recente avonturen.

De dubbele release op 4 oktober markeert een nieuwe mijlpaal in de carrière van Walter Grootaers en benadrukt zijn blijvende invloed in de muziekwereld. 

Foto: bekendvlaanderen.be