Vlaanderen ZINGT HAZES: Ode aan een Legende

Delen met je netwerk?

Tijdens deze bijzondere avond brengen Jason Bradley uit Aalter en Greg uit Tielt, beter bekend als The Royal Gents, een ode aan de iconische Nederlandse zanger André Hazes. De aanleiding voor dit evenement is het feit dat Hazes dit jaar precies 20 jaar geleden is overleden, en Jason & Greg willen dit moment herdenken met een onvergetelijke show.

Hazes blijft een onuitputtelijke bron van inspiratie. Zijn grootste hits zijn nog steeds alom bekend en worden meegezongen door het publiek. Jason vertelt: “Het valt ons enorm op dat er steeds vraag is naar de liedjes van Hazes. Waar we ook optreden, iedereen zingt ze uit volle borst mee!”

Een avond vol muziek en nostalgie

De show wordt begeleid door een live orkest en wordt versterkt door de talentvolle backing zangeressen die speciaal voor deze gelegenheid uit Nederland komen. Een bijzondere gast is Jody Pijper, die destijds ook de vaste backingzangeres van André Hazes was. Zij heeft een indrukwekkende carrière en werkte samen met artiesten zoals Rob De Nijs, Jan Smit, Lee Towers en Anita Meyer. Vlaanderen kent haar wellicht ook van haar hit met Will Tura, “Het staat in de sterren geschreven”. Vorig jaar trad Jody ook op tijdens het 25-jarig jubileumconcert van Jason Bradley, en ze stapte met enthousiasme in dit nieuwe Hazes-project.

Meer dan muziek

Het evenement wordt niet alleen muzikaal een hoogtepunt, maar ook visueel spectaculair dankzij een indrukwekkende lichtshow. Na de show wordt de avond voortgezet met een spetterend feest onder leiding van DJ Onix.

Praktische informatie

Er zijn twee formules beschikbaar voor de avond:

  • Gold Formule: Show & Walking Dinner – €55
  • Platinum Formule: Enkel de show – €25

Tickets zijn verkrijgbaar via www.your-tickets.be. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0493/962756.

Foto: Artifex ShowEvents