Volledige hoofdcast van DOORNROOSJE is bekend

Delen met je netwerk?

Vanaf 12 april 2025 presenteert Deep Bridge een volledig nieuwe versie van de geliefde sprookjesmusical ‘Doornroosje’ in opeenvolgend Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.Met Lotte De Clerck werd het gedroomde Doornroosje reeds gevonden en nu krijgt ook de rest van de zinnenprikkelende hoofdcast vorm.

Nadat ze eerder al royaal schitterden als koning en koningin in ‘Doornroosje’ anno 2018 en ‘Rapunzel’ in 2023, wordt het geliefde koningskoppel Walter Baele en Liv Van Aelst in deze nieuwe versie van ‘Doornroosje’ herenigd. Ook voor Maja Van Honsté en Steven Colombeen, die het hilarische duo Cherry & Jerry vormden in ‘Charlie and the Chocolate Factory’, wordt het een ongetwijfeld vrolijk weerzien. Maja kan haar onnavolgbare duivels ontbinden als slechte fee en mag/moet daarvoor rekenen op Steven als hulpje. Waar een slechte fee is, moet uiteraard ook een goede fee zijn. Die rol is net als in de vorige versie van ‘Doornroosje’ weggelegd voor Line Ellegiers.

Super leuk dat ik opnieuw Steven aan mijn zijde krijg”, zo zegt Maja Van Honsté. “En dan nog als mijn hulpje, dat wordt zweten voor hem!” (lacht). “We hebben ons zo geamuseerd als Cherry & Jerry in ‘Charlie and the Chocolate Factory’ en hebben een ongelofelijke klik zowel op als naast het podium. Dat merk je als we samen spelen, we voeden en versterken elkaar, niet in het minst in humor en gekkigheid.

Ook de rest van de cast zijn stuk voor stuk toppers. Ik kan het publiek één ding garanderen: bij deze versie van ‘Doornroosje’ zal je zeker niet in een honderdjarige slaap vallen!”, besluit Maja Van Honsté met een kamerbrede glimlach.

Wie Doornroosje wakker mag kussen, blijft voorlopig wel nog even geheim.

Generatie na generatie blijft ‘Doornroosje’ één van de meest tot de verbeelding sprekende sprookjes. Gelaagde humor, leuke liedjes, prachtige kostuums en kleurrijke decors, het creatieve team van Deep Bridge zorgt steeds voor een totaalbeleving voor jong en oud, en dat zal in deze ‘Doornroosje’ niet anders zijn.

Vanaf 12 april 2025 kan je gaan genieten van deze gloednieuwe sprookjesmusical in Gent en Hasselt. 

‘Doornroosje’ speelt op zaterdag 12 en zondag 13 april 2025 in Capitole Gent en op zaterdag 19 april in Trixxo Theater Hasselt. De Antwerpse data en locatie worden binnenkort bekendgemaakt. In het najaar van 2025 gaat de voorstelling op tournee.

Tickets & info: www.deepbridge.be

Foto: Deep Bridge