STAN VAN SAMANG kondigt eerste Nederlandstalige album Vadertaal aan

Delen met je netwerk?

Stan Van Samang kondigde deze week zijn allereerste Nederlandstalige album Vadertaal aan en deelt zijn nieuwe single Meer Dan Ooit. Vadertaal verschijnt op vrijdag 18 oktober.

In Vadertaal heeft Stan alle gevoelens die bij het vadershap horen, omgezet tot prachtige nummers. Het is zijn meest persoonlijke album tot nu toe. Heel wat ouders zullen zich herkennen in de verhalen die Stan doorheen het album vertelt.

Meer Dan Ooit is de single die fans nog voor een laatste keer onderdompelt in die wereld, voor het volledige album uitkomt. Meer Dan Ooit is geschreven door Stan Van Samang samen met Kato Callebaut, Tom Eeckhout en Dries Henderickx. Produced door Jeroen Swinnen, engineered door Luuk Schelvis en de master werd verzorgd door Björn Engelman.

Stan Van Samang over zijn single Meer Dan Ooit: “Meer Dan Ooit is de vierde single uit mijn allereerste Nederlandstalige album Vadertaal. Over hoe ik door het prille vaderschap alles heel intens wilde beleven. Heel aanwezig wilde en wil zijn in het leven van onze kinderen. Hoe diep onder de indruk ik was van dat kleine prachtige wezentje in mijn armen. Maar ook over de opofferingen, zoals de totale afwezigheid van slaap de eerste jaren bijvoorbeeld, maar ook over wat je ervoor in de plaats krijgt. Hoe onbetaalbaar fantastisch het ouderschap is: onverwacht dat de liefde nog iets groter gaf dan wat ik had.”

Foto: bekendvlaanderen.be