Zie foto’s. Lancering van de single “Keer op Keer” voor de nieuwe musical BABES

Delen met je netwerk?

Vandaag werd de single “Keer op Keer”, speciaal geschreven voor de gloednieuwe musical BABES van ISKARIOT, officieel gelanceerd op alle grote streamingplatforms. Niemand minder dan de drie hoofdrolspeelsters uit deze sprankelende musicalcomedy – Daisy Thys, Bieke Ilegems, en Maike Boerdam – zongen dit nummer live voor de pers tijdens een exclusief lanceringsmoment. Bekijk hier het fotoverslag!

De musical BABES, die op 14 oktober 2024 in première gaat, vertelt het verhaal van een iconische meidengroep uit de jaren ’90 die na jaren van stilte hun langverwachte comeback maakt. Het nummer “Keer op Keer” speelt hierin een sleutelrol als de comeback-single van de groep binnen het verhaal. Met dit nummer laten de Babes zien dat ze, ondanks de jaren die verstreken zijn, nog steeds krachtig en relevant zijn.

“Keer op Keer” is gecomponeerd door Sam Verhoeven met teksten van Allard Blom en arrangementen van Thomas Vanhauwaert. De single werd opgenomen in de Record Office Studio in Sint-Niklaas, waar Koen Heirman als sound engineer verantwoordelijk was voor de mix, en Frederik Dejongh van Jerboa Mastering zorgde voor de mastering. Het label Casamata BV brengt de single uit.

Tijdens het lanceringsmoment zongen Daisy Thys, Bieke Ilegems en Maike Boerdam het nummer live, waarbij ze de sfeer van de musical perfect wisten over te brengen, en ze creëerden daarmee een onvergetelijke ervaring voor de aanwezige pers. In de opnamestudio werden de actrices begeleid door een professioneel orkest met strijkers, drums, keyboards, gitaar en bas.

De single is vanaf deze week beschikbaar op alle grote streamingplatforms, waaronder Spotify, Apple Music, en YouTube.

Met BABES zet ISKARIOT zijn missie voort om originele, kleinschalige, artistiek hoogstaande musicalcreaties te brengen. De voorstelling zal exclusief gedurende vier weken te zien zijn in het Fakkeltheater te Antwerpen.

Over de musicalcomedy BABES

De musical BABES neemt het publiek mee naar de jaren ’90, waar de meidengroep BABES ooit een groot fenomeen was. Na het plotselinge vertrek van één van de zangeressen viel de groep uit elkaar. Nu, meer dan 25 jaar later, worden de drie overgebleven leden onder druk van hun ex-manager aangespoord om een comeback te maken. Maar kunnen ze de draad van vroeger nog oppakken? Passen hun oude hits nog wel bij de vrouwen die ze vandaag zijn geworden?

BABES is een nieuwe productie van Sam Verhoeven en Allard Blom, de makers van “Lelies”, “Josephine B.” en “Goodbye Norma, Jeane”, en zal slechts vier weken exclusief te zien zijn in het Fakkeltheater. Deze musicalcomedy markeert een mijlpaal voor het nieuwe productiehuis Iskariot, de opvolger van Judas TheaterProducties.

Glansrollen zijn weggelegd voor Bieke Ilegems, Daisy Thys, Maike Boerdam en Peter Thyssen. Ze zullen begeleid worden door een live orkest onder leiding van Thomas Vanhauwaert. 

De regie is in handen van Martin Michel. 

Meer info via www.isakariot.be