Na succesvolle reeks zomershows kijkt Het Witte Paard uit naar WINTER WONDERLAND

Delen met je netwerk?

Het Witte Paard in Blankenberge bevestigt opnieuw zijn status als het leidende variététheater in Vlaanderen. Meer dan 33.000 bezoekers kwamen kijken naar de twee zomershows, ‘Hot Summer Night’ en ‘Jonger dan je denkt’. Zo bevestigt Het Witte Paard zijn groei jaar na jaar.

Producer Ben Van den Keybus blikt terug op een geslaagd zomerseizoen: ‘Mijn missie is om alle toeschouwers met een brede glimlach de zaal te zien verlaten. Dat is ook dit jaar weer goed gelukt’. De avondshow brengt een unieke combinatie van hoogstaande variétéshow en feestelijke atmosfeer. Na elk spektakel met schitterende stemmen en acrobatische acts, gaat het feest verder in ‘Discotheek Colisee Live’. Elk jaar wordt het publiek jonger en internationaler. Jacky Lafon trok volle zalen met haar vrolijke namiddagshow vol humor en grote hits van vroeger en nu. Beide shows halen uitzonderlijk hoge waarderingscijfers. De decennialange ervaring staat continue vernieuwingen op vlak van techniek, acts en muziek niet in de weg, en zorgt zo voor shows van hoge kwaliteit.

Ondertussen kijkt Ben Van den Keybus alweer vooruit: ‘Het Witte Paard bouwt aan een jaarrond aanbod, en we hebben heel wat plannen voor de komende maanden en jaren’.Deze week al start ‘Comedy Colisee Live’. Dat wordt een maandelijkse afspraak voor liefhebbers van stand-up comedy. De spits wordt afgebeten op vrijdag 4 oktober door Piv Huvluv. Na het grote succes van de wintervariété vorig jaar komt er nu een vervolg. Met onder meer Sasha & Davy én Jacky Lafon in de cast wordt het een niet te missen ervaring. ‘Winter Wonderland’ biedt hartverwarmend spektakel in de koudste maanden van het jaar. Er zijn voorstellingen van ‘Winter Wonderland’van 7 december tot en met 19 januari 2025.

Info en tickets zijn nu beschikbaar via www.witte-paard.be.  

Foto: bekendvlaanderen.be