Zie foto’s. Repetities DE COCHONNET in volle gang

Delen met je netwerk?

Topacteurs Erik Goris en Carry Goosens repeteren voor nieuwe voorstelling “De Cochonnet”, een stuk en regie van Frank Van Laecke. “De Cochonnet” is te zien in de Zwarte Zaal van het Antwerpse Fakkeltheater vanaf 18 oktober. Op woensdag 2 oktober kon de Vlaamse pers een kijkje komen nemen tijdens de repetities van “De Cochonnet”. Bekijk hier het fotoverslag!

“De Cochonnet” neemt ons mee naar het hart van een klein, typisch Vlaams dorp, waar twee oude vrienden hun dagen doorbrengen met het spelen van petanque. Wat aanvankelijk een luchtig spel lijkt, onthult langzaam de diepere kwetsbaarheden van de mannen. Humor, nostalgie en aangrijpende momenten wisselen elkaar af in dit scherp geschreven stuk over vriendschap, ouderdom en de balans tussen loslaten en vasthouden. Een tragikomisch verhaal dat ontroert en doet lachen, perfect tot leven gebracht door twee van Vlaanderens meest iconische acteurs.

Regie en tekst: Frank Van Laecke
Cast :  Carry Goossens en Erik Goossens
Locatie: Zwarte Zaal, Fakkeltheater
Reynderstraat – 2000 Antwerpen

De voorstelling loopt van  18 oktober tot en met 10 november 2024 in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater. Voorstellingen vinden plaats elke vrijdag en zaterdag om 20u, en elke zondag om 15u.

Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.fakkeltheater.be of telefonisch via 070 246 036. De ticketprijs bedraagt € 29,00 (inclusief reserveringskosten).

DE COCHONNET  is een productie van vzw Het Achterland.

Foto: bekendvlaanderen.be