Interactieve komedie DE SCHAAR ERIN in première

Delen met je netwerk?

Zondagavond ging de langverwachte interactieve komedie “De Schaar Erin” in première in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Onder de regie van Frank De Kaey en met een sterrencast bestaande uit Dirk Van Vooren, Christophe Stienlet, Helle Vanderheyden, David Cantens, Vicky Florus en Patrick Onzia, werd de eerste voorstelling van het nieuwe theaterseizoen van Backstage Producties met groot enthousiasme ontvangen. Na afloop van de premièrevoorstelling werd het stuk opgedragen aan Brik Van Dyck en Gilbert Vande Voorde, die beiden nauw betrokken waren met de cast, het productiehuis en het team van Theater Elckerlyc.

Het publiek en de pers genoten zichtbaar van deze zorgeloze “whodunit”, waarin het publiek actief wordt uitgenodigd om mee te denken over de oplossing van de moord. De unieke opzet van het stuk, geschreven door auteur Paul Pörtner, maakt elke voorstelling anders. Afhankelijk van de suggesties en vragen van het publiek, kan de voorstelling uitmonden in één van drie mogelijke ontknopingen. Dit zorgt voor een flinke uitdaging voor de cast, aangezien zij bij aanvang nooit weten hoe het verhaal zal aflopen. Het premièrepubliek nam de uitdaging alvast gretig aan en dacht vol enthousiasme mee, wat leidde tot een levendige en interactieve theateravond.

“De Schaar Erin” speelt zich af in een kapsalon waar een moord wordt gepleegd op huisbazin Isabelle Kozak.  Het publiek krijgt de unieke kans om te helpen bij het aanwijzen van de moordenaar, wat zorgt voor een meeslepende theaterervaring vol spanning en humor.

“De Schaar Erin” is nog te zien tot en met 27 oktober in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Deze interactieve komedie belooft een onvergetelijke avond te worden voor iedereen die houdt van spanning, humor en actieve betrokkenheid. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Backstage Producties en bij de kassa van het theater.

Korte inhoud

In het komische moordmysterie “De Schaar Erin” vindt een moord plaats op huisbazin Isabelle Kozak in een kapsalon. De aanwezige personages, elk met hun eigen motief, raken verwikkeld in een hilarische politiezaak, waarbij het publiek wordt uitgenodigd om mee te denken en de moordenaar aan te wijzen.

Info & tickets: www.backstage-producties.be

Foto: Backstage Producties