CHRISTOFF: uniek verjaardagsconcert met schlager en pop in de Ghelamco Arena Gent

Op 2 augustus geeft Christoff er zijn eige LIVE concert van deze zomer!

Christoff, de onbetwiste schlagerkoning van Vlaanderen, verkende het afgelopen jaar al voorzichtig nieuwe muzikale paden met zijn hit-album, ‘Altijd onderweg’. De mix tussen trendy schlager- en popmuziek was een schot in de roos. ‘Altijd onderweg’ werd een nummer 1 album met hits als ‘M’n beste vriend’ en ‘Voor jou’ en werd met platina bekroond. Inmiddels bevestigt Christoff door zijn deelname aan het VTM-programma, ‘Liefde voor Muziek’, dat hij een echte muzikale duizendpoot is die moeiteloos pop, rock en schlager tot een harmonieus geheel weet te verwerken.

Het voorbije jaar was wederom een topjaar voor Christoff. Hij kreeg de Radio 2 Zomerhit award als beste zanger en kon met ‘M’n beste vriend’ zijn zoveelste nummer 1 hit op zijn palmares schrijven. Daarnaast ontving hij ook nog een MIA, de derde op rij, als beste artiest in de categorie Vlaams Populair. De duo-concerten met zijn grote voorbeeld Will Tura waren in een mum van tijd uitverkocht en het bijhorende album werd ook platinum.

Maar ook live met zijn eigen begeleidingsgroep is Christoff top of the bill. De verrassende set die de grote hits als ‘Sweet Caroline’ en ‘Zeven zonden’ naadloos combineert met recente poppy hits als ‘M’n beste vriend’ en ‘Voor jou’ is een gegarandeerd succes. Christoff verrast muzikaal voortdurend en bezorgt jong en oud een onvergetelijke muzikale middag of avond!

Prijs per ticket, inclusief administratiekosten: 42,90 euro.

Info & tickets: www.arenaconcerten.be