DE PITABOYS laten terug van zich horen!

Zoals bij wel elke artiest is de Corona-crisis hard ingeslagen. Bij De Pitaboys is dit niet anders, maar er mag nog een schepje bovenop, want 2019 zou hun 10 jarig feestjaar worden , met start in oktober.

Er stond sowieso een groots feest gepland, door de maatregelen is de kans klein dat dit lukt en hebben ze besloten de festiviteiten naar 2020 te verschuiven zodra het kan.

Doch zijn ze niet blijven stil zitten, zo zullen er dit jaar nog enkele leuke acties rond hun 10 jaar komen, en werken ze naarstig verder aan het beloofde album.

Diego van De Pitaboys, die tevens ook componist/producer is (Pitaboys en andere) heeft ons stiekem verklapt dat De Pitaboys minder convers en meer eigen geschreven songs gaan brengen, want alleen maar heuglijk nieuws is uiteraard ….

De releases zullen zoals steeds gebeuren door Puur Feest Muziek, de publishing zit vanaf heden bij Universal Music.

De Pitaboys zijn er dan ook fier op dat ze u mogen trakteren op een nieuwe single, een eerste uit een lange rij en tevens ook een van de tracks op het nieuwe album.

Het is een nummer geschreven rond de actua, maar toch ook weer niet tijdsgebonden, want zeg nu zelf “we mogen op café” zingen, dat doen we toch met zn allen altijd graag ….

Een typisch Pitaboys sound, leuke melodie en vooral, super veel ambiance!!!! Zoals we De Pitaboys kennen, niet afgestreken, no nonsens, puur, ambiance en mannelijk stoer (waar de vrouwtjes ook van houden).

De single is gezegend met een speciale intro, pastoor van dienst was Peter Van Wijck (ex-eigenaar en legendarische dj van ’t Zottekot, ook nog wekelijks te horen op RGR).

De 3 strofes zijn opgebouwd in 3 verschillende tijdsdelen, de eerste hoe het was, de tweede hoe het nu is en de derde hoe het zou moeten zijn binnenkort ….

Zet je schrap, blijf nog even van de toog weg, maar ga mee in de nieuwe hype die beide heren hier voorstellen namelijk anderhalve meter bier (zo bewaar je meteen de juiste afstand), maar vooral …. Zet die polonaise maar in!

De single is vanaf vrijdag 10 juli 2020 verkrijgbaar op itunes, enz en later zal er nog een videoclip volgen ook.