DJO brengt nieuwe single ‘Hou het vast’: “Vroeg of laat komt het weer goed”

Na 3 eerdere succesvolle releases: ‘Mijlenver’, ‘Kijk maar om je heen’ en ‘De realiteit’, brengt DJO haar nieuwe zomersingle ‘Hou het vast’ uit. Met deze single, die tijdens de eerste Lockdown uit haar pen vloeide, wil ze iedereen laten horen dat we ook in moeilijke tijden de positiviteit moeten blijven vasthouden, want “vroeg of laat komt het weer goed”.
 
“‘Hou het vast’ is een uptempo song met een heerlijke zomervibe. Het voorbije jaar was voor ons allen een grote beproeving. Zo wordt er in de songtekst gereflecteerd op de negatieve en soms verwarrende gebeurtenissen in het leven, maar het lied draait uiteindelijk ook om “samen elke storm doorstaan”, zegt DJO.
 
DJO uit haar creativiteit in songteksten schrijven en backingvocals inzingen voor zichzelf, maar ook voor tal van andere artiesten. Bij Artsoundstudios, de muzikale thuishaven van DJO en haar partner Jean-Pierre Kerkhofs, die trouwens de composities en arrangementen voor zijn rekening neemt, is muziek dagdagelijkse kost. 
 
Op de planning staat een full album. dat klaar. is om uit te brengen.
“Er zullen een 11 tal songs opstaan, waaronder uiteraard ook de nieuwe single ‘Hou het vast’ ende vorige 3 singles. De andere songs zijn ook bijna volledig klaar, we voegen nog een final touch toe” , besluit een enthousiaste DJO.
‘Hou het vast’, de nieuwe single van DJO, kan u vanaf nu beluisteren op alle grote streamingplatformen.