EVA JANE lanceert haar gloednieuwe single ‘Fall In Love’

Een vleugelpiano, een strijkorkest en een stem. En wàt voor een stem! 

Na het funky “Wish You The Best” en het onweerstaanbare “Fly Away” legt Eva Jane voor zichzelf de lat nog een paar trapjes hoger met haar nieuwe single “Fall In Love”, een emotionele ballade over verliefd worden en alle onzekerheid die daarmee gepaard gaat.

“Fall In Love” is een schitterend geschreven en tijdloos nummer, waarmee Eva Jane haar capaciteiten als songwriter nog maar eens dik in de verf zet. 

Zo mogelijk nog straffer is haar vocal performance: die is écht indrukwekkend te noemen. Je hoort een volwassen zangeres, zonder halsbrekende toeren en overbodige riedeltjes, maar met een ingetogen, waarachtige en doorleefde zangpartij die je kippenvel bezorgt. Geen digitale opsmukkerij, geen truukjes als Autotune of Melodyne: wat je hoort is hoe het gezongen is in de studio. Uitzonderlijk mooi.

Luister en geniet: dit is absolute klasse van bijzonder hoog niveau.

Eva Jane: “Ik ben bijzonder trots op deze single, want het is voor mij een heel waardevolle song, ik zie mezelf nog achter m’n pianootje zitten toen ik ‘m schreef. Best spannend ook om zonder veel instrumentatie te werken, het draait echt om de song en de stem. Maar het werkt perfect en ik ben supergelukkig met het eindresultaat!”

De single is beschikbaar op alle digitale platforms.