EVELINE CANNOOT draagt nieuwe single op aan ongeboren kindje

Het zijn bizarre tijden. Toch vond ik het nodig om nu ook muzikaal creatief te blijven. Meer dan ooit zelfs!

Ik draag hem op aan wie een nieuw leventje had kunnen worden.
Eind februari verloor ik na 11 weken dat lieve wondertje…
Nu kunnen we dit eindelijk een plaatsje geven, stap voor stap, en vooral hoopvol kijken naar de toekomst !

Hartsvriendin Sabien Tiels vertaalde het positieve gevoel, de energie die ik uit die harde confrontatie met de stukgeslagen droom haalde in een lied dat – zeker in deze tijden van ‘herstarten’- op het lijf van zo velen lijkt geschreven. Producer David Vervoort vertaalde gevoelens op een zo meeslepende manier, in een tempo dat opbouwt en plots zo hard gaat… om ook weer te verzachten.

Ook ik weet dat, hoe bewust ik nu ook iedere stap zet, ik toch weer in die drive kom waarbij het leven het van je overneemt. Je in een roes komt die je eigen hartslag overstijgt… Maar ik weet ook verdomd goed dat net dat tempo… ook op tijd effe terug moet. Dat gevoel, die drive, dat gepingpong tussen de drang naar leven en beleven, van adrenalinestoot naar adrenalinestoot … en het luisteren naar dat stemmetje in jezelf dat zegt: ‘rust, denk, voel, sta stil bij je volgende stap’.

Die muzikale vertaling pakt je in iedere seconde van deze nieuwe song.
Zonder twijfel vertaal je muziek en tekst naar jezelf, naar hoe wij onze samenleving, ons leven weer gaan opbouwen…

Hopelijk niet zo snel mogelijk terug naar ‘het ouwe’, maar gesterkt door het nulpunt dat we beleefden, dat nulpunt als energie voor nog meer leven, nog meer voelen.. ‘STAP VOOR STAP’.