JENS VOLLENS en DE PITABOYS lanceren nieuwe single

Het is enige tijd stil geweest rond de heren van De Pitaboys, niet onbegrijpelijk gezien de corona crisis die de wereld meer dan een jaar in zijn grip had.

De laatste single dateert van vorig jaar, toen de horeca terug open mocht met “We mogen weer op café”. Dit wil echter niet zeggen dat De Pitaboys niet meer aanwezig zijn, sterker zelfs, meer dan ooit, want de festiviteiten rond 10 jaar De Pitaboys die normaal in 2020 zouden doorgaan zijn verschoven naar 2021/2022 en zullen met nog meer toeters en bellen worden gevierd! Het nieuwe feestalbum voor 10 jaar Pitaboys is bijna klaar en momenteel wordt er onderhandelt met enkele locaties voor een groot feest.

Ondertussen zijn ze klaar met een nieuwe single, en wat voor één. Dit keer doen ze het samen met Jens Vollens, die we nog kennen van hits als “Mama Courtois”, “4promille”, enz…

Jens Vollens kwam bij Diego de studio binnen gewandeld nog voor het corona tijdperk met de vraag om nummers voor hem te schrijven. Diego nam Jens onder zijn vleugels, en uit deze opdracht zijn verschillende nummers ontstaan, en deze single kleefde zo hard aan. De Pitaboys dat ze besloten, na akkoord van Jens, om deze single samen te brengen.

Het resultaat is een meezinger, een oorwurm van jewelste. JAGERMEISTER is een feit, en pittig detail, de hoofdzetel van Jagermeister is weg van deze song, dus ook vanuit deze hoek mag er binnenkort nog een en ander verwacht worden! Wie beweert nog stil te kunnen zitten bij het horen van dit nummer heeft wellicht last van doofheid, want stilzitten is onmogelijk!

En zoals het De Pitaboys, nog steeds de absolute feestvarkens en ambigroep nummer 1 van Vlaanderen, betaamt hoort bij zulke single ook een knotsgekke videoclip.

Jens en De Pitaboys, trokken volledig corona proof naar de filmstudio om daar een clip in green key op te nemen, om zo tot een Tiroler decor te komen, dit was ook de enigste mogelijkheid want figuranten waren toen nog verboden (te veel volk) en de skipistes zijn/waren gesloten…. maar dus ondanks de moeilijkheden die corona met zich meebrengt is het hen toch gelukt om een knotsgekke videoclip te maken met een hoog Tiroler gehalte!