JÉRÉMIE VRIELYNCK geeft gratis livestream concert op 20 februari

De ster van singer-songwriter en multi-instrumentalistJérémie Vrielynck (20 jaar, Deerlijk) blijft ook in 2021 rijzende. Zijn single ‘Slechte gewoonte’ maakte vlotde jaarovergang in de Vlaamse Ultratop 50 en steeg vorige week in z’n 15de week notering in die hitlijst zelfs nog van #14 naar #11. Met zijn vorige single ‘Alleen bij jou’ stond Jérémie ook al 20 weken (waarvan meerdere in de top 10) onafgebroken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50, dus wie weet is hij wel op weg om nog beter te doen met zijn ‘Slechte gewoonte’. Jérémie, die eind vorig jaar nog bekroond werd met de prestigieuze Loftrompet in de categorie ‘Doorbraak’, uitgereikt door Ment TV i.s.m. Radio 2, Sabam, Ultratop en VlaPo,is alleszins één van de grote Vlaamse muzikale beloftes en ‘one to watch’.

Wie Jérémie Vrielynck graag eens aan het werk wil zien, krijgt daar morgen (zaterdag 20 februari) een uitgelezen kans voor. Jérémie geeft dan vanaf 19u30 namelijk een mini-concert, dat gratis te bekijken is via www.musicstream.be.

Wat mag u verwachten: Een leuke en gevarieerde setlist met eigen nummers, maar ook verrassende covers, Jérémie Vrielynck die niet alleen achter de micro plaatsneemt, maar ook zijn muzikaliteit toont op piano en gitaar (akoestische en elektrische) én voormalig winnares van The Voice KidsJade die plots opduikt voor een prachtig duet… niet te missen dus!

Jérémie Vrielynck – Livestream concert
Zaterdag 20 februari vanaf 19u30
Gratis te bekijken via www.musicstream.be