K3 lanceert gloednieuw album Dans van de Farao!

Vandaag hebben Hanne, Marthe en Klaasje van K3 hun nieuwste album Dans van de Farao, vernoemd naar de gelijknamige film, gelanceerd. Alle fans konden de nieuwe muziek voor het eerst horen tijdens een bijzonder livestreamconcert. Het album is na onder meer Love Cruis een Dromen alweer het zesde album van K3. Samen met de nummers Bubbel, Bikini vol zanden Dans van de farao, die eerder dit jaar uitkwamen, staan er maar liefst 12 nummers op het album dat al meteen goed is voor een gouden plaat voor meer dan 20.000 verkochte exemplaren.  

K3 bracht tijdens de online showcase speciaal voor zijn fans heel wat nummers uit het nieuwe album. Deze voorstelling was trouwens het eerste optreden van K3 sinds februari. Het werd alvast een geslaagd weerzien met het publiek!

Hanne:
We zijn ongelooflijk blij dat we vandaag eindelijk ons nieuw album hebben kunnen voorstellen.

Klaasje:
We hebben de nummers voor het eerst apart moeten inzingen omwille van de coronacrisis. Dat was voor ons toch wel even wennen.

Marthe:
Maar we zijn bijzonder fier op het resultaat. Dikke pluim ook voor Miguel Wiels, Peter Gillis en Alain Vandeputte dat zij weer 12 sterke songs hebben geschreven voor ons.

De tracklist van de CD bestaat uit de volgende nummers: 

 1. Dans van de farao * 
 2. Bikini vol zand
 3. Bubbel *
 4. Vriend of Vriendin (S.O.S.) *
 5. Jij en ik 
 6. Piramide van liefde *
 7. Een beetje liefde
 8. Voel je die zon *
 9. Wat ik wensen zou * 
 10. Hallelujah, het is zomer!
 11. Vogeltjes
 12. Hallo!

*Nummers uit de film K3 Dans van de Farao

Fans van K3 maken bij het aanschaffen van de nieuwe CD kans op exclusieve prijzen. 50 Cd’s bevatten een bijzonder Gouden Ticket waarmee een meet & greet met K3, filmtickets en merchandise kan worden gewonnen.

Het nieuwe album K3 Dans van de Farao is vanaf vandaag overal verkrijgbaar.