MENT viert 9de verjaardag met feestelijke live uitzendingen

MENT TV bestaat 9 jaar. Dat viert de populaire muziekzender met 9 dagen live TV tussen 10 en 19u en een 4CD met de grootste hits uit de MENT Top 900. Het wordt een herfstvakantie met al-1-maar-hits!

De MENT TOP is al jaren een begrip in de Vlaamse en Nederlandse muziekwereld. Vanaf 31/10 toont MENT dagelijks 100 populaire hits met tussendoor studiogesprekken met artiesten die hun plek in de Top 900 hebben veroverd. De bekendmaking van de Top 10 is op zondag 8/11 tussen 18u en 19u gepland. De Top 900 werd samengesteld aan de hand van het aantal keer dat een nummer de afgelopen jaren op MENT was te zien.

Top Act/Universal Music Belgium brengt naar aanleiding van de verjaardag van de muziekzender de 4CD ‘Het Beste Uit DE MENT Top 900’ uit met de grootste hits uit de lijst. Alle grote namen van het moment zoals Regi, Niels Destadsbader, Laura Lynn, Willy Sommers, Metejoor en Dana Winner zijn vertegenwoordigd. Maar ook populaire Nederlandse artiesten als André Hazes en Suzan & Freek staan op het album.