Multi-platina award voor jubilerende LAURA LYNN

Het nummer ‘Je Hebt Mij 1000 Maal Belogen’ werd in 2005 de start voor de succesvolle zangcarrière van Laura Lynn.  Het lied is inmiddels een echte Vlaamse klassieker en werd inmiddels ruim 250,000 keer verkocht. Top Act/Universal Music Belgium hielden er dan ook aan om Laura, die dit jaar 15 jaar carrière viert, afgelopen vrijdag  in de bloemetjes te zetten met een uitzonderlijke multi-platina award.
 
Naar aanleiding van het feestjaar bracht Laura onlangs een volledig nieuwe versie van ‘Je Hebt Me 1000 Maal Belogen’ uit, dit in een knappe, eigentijdse productie van Gene Thomas.
 
Laura Lynn is de voorbije jaren uitgegroeid tot de schlagerkonigin van Vlaanderen. Maar ook met Nederlandstalige countrymuziek is zij succesvol. Haar album ‘Country’ haalde in 2018 de 1ste plaats van de Ultratop Albumcharts. De opvolger ‘Country 2″ werd top 10 en staat nog steeds in de Ultratop charts genoteerd.
 
Laura is één van de gasten in ‘De Loftrompetten’ tv-show, die op 31/12 vanaf 21u op MENT TV zal worden uitgezonden. Daar brengt zij de 2020 versie van ‘Je Hebt Me 1000 Maal Belogen’ en haar nieuwe single ‘Country Girl’ in première.