NATALIA breekt de stilte met uitverkocht concert in de Proximus Pop-Up Arena

Natalia opende gisteravond met een uitverkocht concert de nieuwe Proximus Pop-Up Arena, een project van de Sportpaleis Group in Middelkerke. Voor een enthousiast publiek zette de Kempische zangeres in de reeks ‘A Symphonic Evening With …’ een ijzersterk concert neer. De ontlading was na meer dan anderhalf jaar zonder concerten ook bij de medewerkers van Sportpaleis Group bijzonder groot.

Natalia was in absolute topvorm en nam het publiek in de Proximus Pop-Up Arena op haar gekende manier mee doorheen haar hitrepertoire. De fans genoten ook met volle teugen van de nummers die ze samen met een twintigkoppige symfonisch orkest bracht.

De energie die tussen het podium en de zaal heen en weer flitste zorgde voor een onvergetelijke avond en een bijzonder mooie herinnering voor iedereen die in de Proximus Pop-Up Arena aanwezig was. Het muzikale zomerseizoen aan onze Belgische kust neemt met Natalia meteen een veelbelovende start. Na afloop waren dan ook enkel positieve reacties te horen bij het publiek. Van “ongelofelijk” tot “indrukwekkend optreden”.

“Het concert van Natalia voelde als thuiskomen”, klonk een zeer tevreden Jan Van Esbroeck, CEO Sportpaleis Group, na afloop. “Het is sinds 12 maart 2020 geleden dat in onze zalen nog een concert plaatsvond en daarom was deze avond voor ons zo belangrijk. De drive om terug aan de slag te gaan was binnen onze organisatie nog nooit zo groot”.

Gisteravond genoten zo’n 2.500 muziekliefhebbers in alle veiligheid en met respect voor de huidige coronamaatregelen van een fantastisch eerste concert in de Proximus Pop-Up Arena. Het eerstvolgende concert is dat van Bart Peeters & De Ideale Mannen en vindt vanavond 9 juli plaats. De laatste tickets zijn nog beschikbaar. Donderdag 15 juli zijn Cleymans & Van Geel te gast in de Proximus Pop-Up Arena. Vrijdag 16 en zaterdag 17 juli slaat Het Schlagerfestival Zomereditie zijn tenten op in Middelkerke.

De Proximus Pop-Up Arena bevindt zich aan de Westendelaan in Middelkerke en biedt tot eind augustus een zeer uiteenlopend aantal concerten en evenementen aan.

Info: www.proximuspopuparena.be