Nieuwe single voor EDDY SMETS – Het verhaal van 2020

Het verhaal van 2020 is een liedje geworden waarvan ik voorlopig een versie van 3’18” van gemaakt heb , misschien komt er nog een heel stuk bij de komende maanden , hopelijk met positief refrein en optimistische verzen… ik heb nu proberen te verwoorden wat we nooit meer zullen vergeten !

In deze moeilijke tijden heb ik zoals de meesten, die hun bezigheid geblokkeerd zien, tijd opgevuld met nieuwe liedjes schrijven en op te nemen !

Ik wil daarvoor ook RIK VERBEEK bedanken dat ik bij hem in zijn home-studio op veilige afstand mocht komen inzingen op zijn bewerkingen !

Er kwamen ook een paar liedjes bij op de cd die veel gevraagd worden en het is dus een cd geworden met als titel :” VOOR DE FANS” omdat ik al 55 jaar op jullie kan rekenen !

Ik hoop nog een tijdje te mogen doorgaan zolang mijn stem blijft zoals ze nu is en ik een optreden zonder moeite kan afwerken !

De cd is bij mij te verkrijgen in de KAPELSTRAAT 57 in 2520 BROECHEM , kost 15 euro en om het op te sturen 2,50 € extra voor de kosten.

Storten kan op BE64 4038 0117 9152