Nieuwe single voor TINO MARTIN – “Was Sorry Maar Genoeg”

De populaire Nederlandse zanger Tino Martin heeft zijn nieuwe single “Was Sorry Maar Genoeg” uitgebracht. Bij de de nieuwe single hoort ook een videoclip bij. Deze werd opgenomen op het strand en in de duinen van Noordwijk.

Tino Martin zette zijn eerste muzikale stappen door geregeld op het podium te staan in de strandtent van zijn oom en tante. In 2002 vertolkte hij “This Is The Moment” van René Froger in de Soundmixshow van Henny Huisman waar hij als tweede eindigde. Na een deelname aan Idols besloot hij zijn eigen geluid te gaan ontwikkelen. In 2014 breekt hij door met het nummer “Jij Liet Me Vallen” en voor het gelijknamige album krijgt hij een Edison. Sindsdien gaf hij concerten in de Heineken Music Hall, Ziggo Dome en Carré.

In 2018 zingt hij tijdens het programma “Beste Zangers” het nummer “Zij Weet Het”, oorspronkelijk van Glen Faria. In mei van 2019 zit “Zij Weet Het” van Tino Martin dagenlang in “Repeat Of Niet bij Qmusic” en niet veel later scoort hij er zijn eerste Top 40-hit mee in Nederland. Zijn volgende single, “Proost Op Het Leven”, is een duet met Rene Froger die eerder in juni te gast was tijdens zijn concert in het Olympisch Stadion. Ook reist hij in 2019 langs de Nederlandse theaters met zijn “Liefde En Geluk-tour”.

In 2020 is Martin te horen op “Loop Niet Weg”, een samenwerking met Kris Kross Amsterdam en Emma Heesters.