Nieuwkomer MERVYN brengt pakkend eerbetoon aan overleden grootmoeder

Een jaar na de release van zijn debuutsingle ‘Als Je Met Me Danst’ brengt de 21-jarige nieuwkomer een pakkend eerbetoon aan zijn grootmoeder die op 10 oktober 2021 stierf ten gevolge van kanker. Met zijn nieuwe single ‘Zielsveel Van Je Hou’ laat Mervyn diep in zijn hart kijken en zingt hij over het gemis en over de toekomst zonder zijn oma.

Na ‘Als Je Met Me Danst’ en ‘Het Beste Aan Mij Is Zij’ laat Mervyn diep in zijn hart kijken met zijn nieuwe single ‘Zielsveel Van Je Hou’. Het nummer werd al geschreven in de zomer van 2020. Mervyn vond het belangrijk om een nummer klaar te hebben voor als het afscheid van zijn oma Nicole aankwam. “Men schrijft nummers voor overleden personen als eerbetoon en die vind ik meestal prachtig, omdat het een verhaal is die ze vertellen. Vanaf het begin toen de diagnose werd gesteld, wisten we al dat oma ongeneselijk ziek was. Ik wou een nummer schrijven over haar afscheid maar ik vond het belangrijk dat ze het hoorde voordat ze ging. Ik ben in mijn opzet geslaagd. Ze was ongelofelijk blij met haar nummer.” verklaarde Mervyn.

In het nummer zingt de jonge zanger over hoe hij moet verder gaan zonder zijn oma. Het gevoel om te leven zonder zijn grootmoeder maakt hem tevens ook bang. Bij zijn grootmoeder was hij thuis. Mervyn had één hele goede band met zijn oma. “Het is verschrikkelijk toen ik hoorde dat oma herviel van de ziekte. Ze overwon ook al kanker een kleine tien jaar geleden. Ik dacht wel dat ze het opnieuw ging overwinnen maar niets is minder waar. Bedankt oma voor alle jaren en mooie momenten. Ik laat je nog eenmaal schitteren met dit nummer. Het ga je goed, ik mis je!” vertelt een geëmotioneerde zanger.

‘Zielsveel Van Je Hou’ van Mervyn is nu digitaal beschikbaar op alle gekende streamingsportals.