Universal Music viert 70ste geboortedag ANDRÉ HAZES groots met reeks fysieke en digitale releases!

De 70ste geboortedag van André Hazes zal ook door zijn platenmaatschappij Universal Music worden gevierd door het uitbrengen van meerdere releases.

Als eerste zal er in samenwerking met Music On Vinyl op 30 juli een nieuwe verzamel LP verschijnen met de titel ‘Hazes 2’. Het eerste deel verscheen in 2016 en bevatte bijna alle grote hits van de volkszanger. Op de dubbel LP ‘Hazes 2’ staan een aantal hits die niet op het eerste deel terug te horen zijn, plus een diepere duik in de catalogus van Hazes met nummers die nooit hitparade hits zijn geweest, maar in de loop van der jaren wel zijn uitgegroeid tot onvervalste Hazes klassiekers.

Ook de eerste vijf studio albums van Hazes zullen opnieuw op LP verschijnen in de maanden die daarop volgen, allen op gekleurd vinyl.

Maar ook de fans die hun muziek via de streaming diensten luisteren komen ruimschoots aan hun trekken. Zo zullen de eerste 5 albums tevens als ‘Expanded Editions’ gaan verschijnen op de streaming diensten. Deze zijn opnieuw gemastered van de originele tapes en met de toevoeging van een aantal bonus tracks zoals singles en b-kanten die nooit op de studio albums hebben gestaan.

Ook zullen er de rest van het jaar een aantal thematische verzamelalbums te streamen zijn, met onder meer de thema’s ‘Verborgen Parels’, ‘Moeder- en Vaderdag’, ‘In De Kroeg’ en ‘Voetbal Hits’.

Release schema LP’s en de digitale ‘Expanded Editions’ (onder voorbehoud):

30 juli: Hazes 2

aug: Zo Is Het Leven

aug: ’N Vriend

sep: Gewoon Andre

okt: Met Liefde

nov: Eenzame Kerst