WENDY VAN WANTEN springt 10 kilo lichter het nieuwe jaar in

Iris Vandenkerckhove, beter bekend als Wendy Van Wanten, koos twee maanden geleden resoluut voor een gezonde levensstijl. De extra kilo’s die er door de menopauze en een verhoogd stressgehalte waren bijgekomen, wilde ze tegen het einde van het jaar kwijtspelen met behulp van PronoKal: een medische en wetenschappelijk onderbouwde behandeling voor overgewicht en obesitas. Doorheen het traject werd Wendy ondersteund en begeleid door een arts en een team van experts.  

De tweede lockdown komt zwaar aan bij veel Belgen. Letterlijk dan, want bij ruim een kwart van de Belgen (26,4%) kwamen er kilo’s bij.

Maar in 2021 blijven we niet bij de pakken zitten want uit grootschalig obesitasonderzoek bij 1.000 Belgen in opdracht van PronoKal Group is gebleken dat 31,4% van de Belgen wil afvallen in het nieuwe jaar. Een voornemen dat Wendy nu al met glans heeft bereikt!

Op slechts twee maanden tijd bereikte Wendy haar streefgewicht en kon ze met Kerstmis opnieuw haar favoriete rood jurkje aantrekken. Wendy verloor maar liefst tien kilo. “De lichamelijke veranderingen door de menopauze hebben mentaal voor veel onrust gezorgd bij mij. Ik kreeg onder meer een buikje en kwam tien kilo bij waardoor ik me niet langer goed in mijn vel voelde. Daarnaast maakte ik me ook extra zorgen gezien de impact van COVID-19 heftiger is bij mensen met een BMI boven de 25. Ik wilde het onderwerp bespreekbaar maken en het taboe rond de menopauze doorbreken. En of dat gelukt is. Op social media kreeg ik veel positieve berichten van mensen die geïnspireerd werden door mijn verhaal”, zegt trotse PnK-ambassadeurWendy Van Wanten.

Met 10 kilo lichter op de weegschaal schakelt Wendy vol goede moed over naar stap 5 om de laatste kilo’s te verliezen. “2021 kan voor mij niet beter beginnen. Ik ben enorm blij en fier dat ik het nieuwe jaar 10 kilo lichter mag starten en voel me energieker dan ooit te voren. Ik wil graag het hele PronoKal-team en mijn persoonlijke diëtiste Ann bedanken voor de nauwe opvolging, en raad iedereen, maar vooral vrouwen die in de overgang zitten, aan om de dingen aan te pakken waar je mee zit. Ik kijk uit om dit traject positief af te ronden en de gezonde levensstijl verder te zetten”, vult Wendy aan. 

“Na een knallende start, waar Wendy op 2 weken tijd 4 kilo verloor, heeft Wendy haar motivatie en enthousiasme geleid naar een fantastisch resultaat. Proficiat Wendy! De inspanningen hebben hun vruchten afgeworpen en Wendy mag fier zijn om 10 kilo lichter het nieuwe jaar in te gaan. Hopelijk heeft het verhaal van Wendy en de positieve afloop veel mensen geïnspireerd om niet bij de pakken te blijven zitten.  Laten we samen van 2021 een schitterend, hoopvol en vooral een gezond jaar maken”, sluit Kelly De Wever, General Manager van PronoKal Group Benelux af. Wie interesse heeft om kennis te maken met de PnK-Methode, surf naar: www.pronokal.com