WIJ HOREN SAMEN // Nieuwe zomersingle van WILLY SOMMERS

De zomer van 2020 wordt, althans wat optreden betreft, één van de rustigste zomers van het afgelopen decennium voor de meeste artiesten. Ook Willy Sommers zal deze zomer veel minder op de planken staan en ook al vindt Willy dat enorm spijtig, het zorgt er tegelijkertijd voor dat er nu tijd vrijkomt voor andere zaken…  de allereerste voorbereidingen voor een nieuw album bijvoorbeeld!

Deze zomer zal Willy zich samen met z’n productieteam o.l.v. Hans Francken bezighouden met songs te schrijven, songs te selecteren, demo’s op te nemen en wie weet zelfs al een eerste echte opname te maken.

De weg naar een nieuw album is een traject dat veel tijd en energie vergt, Willy maakt zich sterk dat hij daar deze zomer door de heersende Coronamaatregelen extra aandacht aan kan wijden… dat belooft dus voor het eindresultaat!

Maar voor het zover is stelt Willy ons graag nog z’n nieuwe zomersingle voor en dat wordt er nog ééntje uit z’n huidige album “Sommers Of ‘69”.

De keuze viel op “Wij Horen Samen”, een prachtige Nederlandstalige versie van “Happy Together” van The Turtles.

“WIJ HOREN SAMEN” van WILLY SOMMERS is vanaf vrijdag 19 juni verkrijgbaar als digitale download en via de courante streamingdiensten.