WIM LEYS scoort en viert op 17 oktober in Erpe-Mere

Als hij naar boven kijkt, ziet hij altijd de zon… ook al zijn de dagen wat nat en donker.   In het jaar dat hij zijn 20-jarig jubileum viert, scoort Wim Leys een dikke hit met ‘Ik kijk naar boven (Daar is de zon)’, een origineel nummer dat overal kan rekenen op een pak airplay.   Op dit moment staat Wim er niet enkel mee in de Radio 2 top 30 maar ook op de 6e plaats van de Vlaamse Ultratop 50, een mooie prestatie! (Hier kan je de song beluisteren: https://open.spotify.com/track/2EpfIw22pgOcDUWjSFSvzq?si=fOA6qZUiQo2cYLryA3brDg)  

Na een lange pauze snakt Wim ernaar om opnieuw op het podium te staan. Zo zal hij deel gaan uitmaken van ‘De Meezingers’ die de eerste digitale tour van het land gaan maken. Hij zal er het podium delen met een heleboel andere artiesten. Startschot op 25 juni in Zemst.   Wat hij ook al zeker weet, is dat hij op zondag 17 oktober Cultuurhuis EMotia in Erpe-Mere zal vullen met zijn feestconcert ’20 Jaar Wim Leys’. De ticketverkoop is ondertussen gestart en er zijn al enkele gasten vastgelegd. Eén van de gasten die Wim zal vergezellen op het podium is niemand minder dan Romeo Davy Gilles. Nieuwe namen volgen nog!

Tickets zijn verkrijgbaar via www.emotia.be.   

Wim Leys: ‘Net als alle andere artiesten hoop ik snel weer op het podium te staan, zowel met live on tape optredens als met mijn vaste band. Ik hoop echt dat ik mijn single – die het heel goed doet – eindelijk eens live kan brengen. Dat kon tot nu toe enkel in Bene Bene op Radio 2. Maar alleen dat al deed enorm deugd. Er staan al heel wat opties voor de zomer, dus ik hoop dat alle coronamiserie achter ons ligt en we er terug voluit voor kunnen gaan.’    

Hier zie je de clip van ‘Ik kijk naar boven’.