YOUSTON brengt kerstsingle uit: “Binnen bij Jou”

Kenny Philippaars aka Youston staat bij zijn vrienden en kennissen gekend als een fervent kerstvierder. Kerst is voor hem, net zoals voor vele mensen de mooiste tijd van het jaar. Niet abnormaal dus dat Kenny er al jaren van droomde om een kerstsingel op te nemen. Alleen kwam het juiste liedje niet langs.

Met “Binnen bij Jou”, een song van Elias Smekens en Frederik Cornelis komt zijn droom uit! “Binnen bij Jou” is een vrolijk, warm, feelgood nummer met een grappige tekst die meteen uitnodigt om mee te zingen.

De opnames vonden plaats op vrijdag 30 oktober en Kenny’s stem wordt vergezeld van echte instrumenten, iets wat Kenny heel belangrijk vindt omdat echte instrumenten een kerstplaat een tijdloos karakter geven waardoor het nummer jaren mee kan gaan.

2020 was in vele opzichten een jaar om te vergeten maar voor de artiest Youston eindigde de zomer in feeststemming. Zijn zomerplaat “Niemand Als Jij” stond 4 weken in de Vlaamse Ultratop 50 en belandde op nummer 43.

De videoclip van “Niemand Als Jij” werd meer dan 25.000 keer bekeken en werd 50.000 keer beluisterd op Spotify, waarmee het met voorsprong Kenny’s grootste hit tot op heden werd. Hopelijk doet “Binnen bij Jou” het even goed.

“Binnen bij Jou” komt uit op 14 november.