Zanger PAUL BRUNA brengt fotoboek uit

Het boek telt meer dan 150 unieke foto’s van Paul Bruna, foto’s van vroeger, de eerste optredens, de eerste publifoto’s en stickers en kiekjes van zijn legerdienst, maar ook foto’s uit een recent verleden zoals reisfoto’s, huldigingen en uiteraard ook foto’s van opnames van de clips en foto’s van optredens.

Ook de fans komen aan bod in het boek en er zijn ook heel wat foto’s van Paul Bruna met collega’s. Ook de andere Paul Bruna is te zien en te lezen in het boek, Paul Bruna als journalist. Kortom het boek is eigenlijk een samenvatting van het kleurrijke leven van de Middelkerkse zanger met vooral foto’s die nooit eerder werden getoond of gepubliceerd. Het is ook veel meer dan een fotoboek want bij de foto’s is telkens ook de nodige tekst en uitleg te vinden.

Het boek telt meer dan 150 foto’s verdeeld over 36 pagina’s en is voorzien van een harde kaft. Het is gedrukt op een beperkt aantal exemplaren. Paul Bruna: “We waren eigenlijk al eerder van plan om een boek uit te brengen, maar door de drukte van de optredens waren we er nog niet toe gekomen. Door de vele afgelastingen tijdens het coronagebeuren, de laatste maanden, hebben we er werk van gemaakt om dit te realiseren. Heel wat fans waren vragende partij en daarom hebben we ook de prijs voor het boek zo laag mogelijk gehouden.

De prijs voor het boek bedraagt  20 euro + 4 euro verzendkosten. Het kan worden besteld via mail@paulbruna.be