Actrice KARIN JACOBS maakt de cast van de vriendinnenkomedie VAPEURS 4 – OP SAFARI compleet

Producent Uitgezonderd. en medeactrices Lulu Aertgeerts, Nele Goossens en Anne Mie Gils mogen actrice Karin Jacobs welkom heten bij hun vriendinnenclub de Flying Vapeurs. Een  nieuwe actrice, betekent ook een nieuwe fotoshoot voor de affiche van “VAPEURS 4 – OP SAFARI”. Deze ging ook meteen door op 24 november.

“Een hele opluchting na de bezorgheid over het uitvallen door medische redenen van actrice Myriam Bronzwaar. Iedereen van het team wenst haar veel beterschap toe. Actrice Karin Jacobs is natuurlijk een echte klassebak in de theaterwereld. We zijn er dan ook van overtuigd dat zij deze rol fantastisch zal vertolken. Bovendien heeft ze een fijne klik met de andere actrices. De chemie tussen de vier dames is natuurlijk ook belangrijk.”, beaamt producent Bob Jennes van Uitgezonderd.. 

VAPEURS 4 – OP SAFARI is vanaf 21 januari 2022 voor de eerste keer te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen. De eerste drie edities van het theaterstuk “Vapeurs” waren telkens een schot in de roos. Deze keer zullen de vier hartsvriendinnen de Afrikaanse wildernis onveilig maken. Glamping en een heuse safaritocht ondanks die vervelende vapeurs… De regie is opnieuw in handen van Martin Michel en de teksten zijn van Allard Blom. Met het label LADIES AT THE THEATRE brengt producent Uitgezonderd. voorstellingen met thema’s speciaal voor het damespubliek. Maar natuurlijk is iedereen van harte welkom om te genieten van deze komedie. 

VAPEURS 4 – OP SAFARI is een productie van Uitgezonderd.
Regie: Martin Michel
Tekst: Allard Blom

Locatie: Theater Elckerlyc
Vanaf 21 januari 2022

Info & tickets: www.uitgezonderd.be