Al meer dan 5000 tickets verkocht voor DE WRAAKMOORD

Dat het format “Assisen” van theaterhuis Uitgezonderd. een ijzersterk concept is, bewijst de derde online versie opnieuw. Het productiehuis van James Cooke heeft drie weken voor de start van het proces alweer de kaap van 5000 tickets bereikt. Het publiek krijgt hier duidelijk niet genoeg van en dat geheim zit hem ongetwijfeld in de interactiviteit van het format.

NU OOK ALS TELEVISIEFORMAT
Het succes van deze interactieve whodunnit is ook SBS Belgium niet ontgaan. Na het theater en de digitale versie, krijgt dit originele idee van Uitgezonderd. een vervolg op het televisiescherm. James Cooke slaat met dedsit – zijn productiehuis dat hij samen met Bob Jennes, Gert Verhulst & Hans Bourlon runt – en SBS Belgium de handen in elkaar om dit format op PLAY4 te brengen. Ook programmadirecteur Annick Bongers bevestigt de komst van dit splinternieuw televisieformat dat geheel past binnen het DNA van PLAY4. “Het belooft topfictie met alle gekende ingrediënten te worden. En ook hier krijgt de kijker de sleutel in handen en zal die de rol van jury op zich moeten nemen.”

DE GROOTSTE VOLKSJURY VAN VLAANDEREN
Dit televisieprogramma wordt een unieke beleving voor elke kijker. Niet enkel wordt die rechtstreeks aangesproken wanneer iemand zich tot de jury richt, hij zal ook week na week aandachtig moeten kijken en luisteren naar alle getuigenissen en elk pleidooi. Twijfel, discussie, argwaan en een spannende ontknoping vormen de basis. Klopt het wat de getuigen zeggen, of zijn ze zelf verdacht? Nadat alle puzzelstukjes verzameld zijn zal de kijker tot een wijs en verstandig oordeel moeten komen en de beschuldigde vrij pleiten of naar de gevangenis sturen. Het wordt een echte mindfuck waarbij de waarheid pas na de stemming aan het licht komt. Wanneer dit programma juist op PLAY4 te zien zal zijn, blijft een goed bewaard geheim.

DE WRAAKMOORD
Maar voor het zover is, kan Vlaanderen vanaf 30 maart 2021 nog mee speuren naar de waarheid in het derde online verhaal, De Wraakmoord. Ronkende namen als Frances Lefebure, Stan Van Samang, Kim Van Oncen, Bart Van Avermaet, Tine Embrechts e.a. zullen de kijker proberen overtuigen van hun gelijk. Inschrijven als jurylid kan nog steeds via www.assisenonline.be