ANTWAARPS AMUSEMENTS THEATER vindt nieuwe thuisbasis!

Reeds van bij, of zelfs voor, de oprichting van het Antwaarps Amusements Theater, droomden de initiatiefnemers ervan om de voorstellingen te kunnen spelen in de iconische zaal, gelegen in de Arenbergstraat nummer 10. Iconisch omdat deze zaal jarenlang synoniem was met komedie in het Antwaarps, omdat Ruud De Ridder er jarenlang zijn stukken bracht met het Echt Antwaarps Theater.

Momenteel wordt het gebouw beheerd door Triarte. Dankzij vruchtbare gesprekken kan het Antwaarps Amusements Theater er nu alvast zijn twee volgende producties brengen. Van 11 tot 23 december staat “Ne Sneeuwwitte Kerstmis” geprogrammeerd, een feel good kerstkomedie over hoe het Sneeuwwitje verging 20 jaar na “ze leefden nog lang en gelukkig”! In februari staat de komedie “In de kast en onder ‘t bed” op het programma, een rasechte deurenkomedie.

Als de samenwerking naar ieders voldoening verloopt, is het de bedoeling dat het Antwaarps Amusements Theater hier zijn vaste stek vindt. Verdere gesprekken hierover staan al ingepland. Voor verdere informatie kan u terecht op de website www.antwaarpsamusementstheater.be of de Facebook-pagina https://www.facebook.com/antwaarpsamusementstheater van het ANTWAARPS AMUSEMENTS THEATER. Tickets reserveren kan via deze link : www.antwaarpsamusementstheater.be/event-details/ne-sneeuwwitte-kerstmis