Cast & crew APRÈS SKI in laatste rechte lijn richting première

De laatste loodjes wegen het zwaarst… nog enkele dagen te gaan en de gloednieuwe komedie APRÈS SKI gaat vrijdag in première in het plezantste theater, Theater Elckerlyc te Antwerpen. Met topacteurs zoals Carry Goossens, Greet Rouffaer, Dirk Van Vooren, Linda De Ridder, Dirk Lavrysen, Vicky Florus en Lea Witvrouwen is regisseur Stany Crets al zeker gezegend met een mooie verzameling aan ervaren acteertalent. Het plezier spat er alvast vanaf tijdens de repetities. Hopelijk een  goed voorteken voor het publiek dat naar deze topkomedie komt kijken. De komende dagen worden de verschillende scènes gemonteerd op scène, wordt het decor gebouwd en kunnen de licht- en geluidsmensen in nauw overleg met het creatief team ervoor zorgen dat de bezoekers een komedie te zien krijgen met het gekende kwaliteitslabel van Theatertainment en De Komedie Compagnie. 

Tijdens de ‘APRÈS SKI’ gebeurt meestal meer dan op de skipiste zelf. In het Tiroler-hotelletje van Robert & Mireille is dat alvast een understatement… Bulderende lawines,ontploffende auto’s, vastzittende skiliften en breiende bomma’s. U kunt het zo gek niet bedenken of Wim & zijn maîtresse Dianne maken het mee. Ze krijgen zelfs een ijskoude douche er gratis bovenop als later ook Wims vrouw incheckt in dit ondertussen niet-meer-zo-gezellige hotel. Enkel charmezanger Johny Zalando is dan nog nodig om de hotelgasten helemaal overkop te laten gaan… Maar wie is toch die mevrouw De Naaier?

Een hilarisch vintage jaren ’70-feestje op eenzame hoogte, die het publiek van het ene lachsalvo naar de andere zal doen slalommen.

Van vrijdag 6 mei 2022 t/m zondag 22 mei 2022.

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.

Info & tickets: www.elckerlyc.be